Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

01.06.2014.

Recommended Posts

Baseball, MLB20:10 CET (01/06/2014)Chicago White Sox - San Diego Padres(Handicap)Pick: Chicago White Sox -1Odd: 1.79Bookie: Pinnacle SportsStake: 6/10Večeras se na U.S. Cellular Field, (Chicago, Illinois) igra meč između domaćih White Soxa(28-29, 16-14 home) i gostujućih Padresa(26-30, 12-15 away)...Treći meč u okviru Interlige prethodna dva su dobili Padresi-05/31/14  CHW 2 - SD 4  05/30/14  CHW 1 - SD 4Ali ja bi večeras dao prednost White Soxima najviše zbog čak po meni ogromne prednosti na moundu i verujem da će izbeći sweep...Na moundu za Chicago: C.Sale-LHP (4-0, 1.73 ERA)  dok za San Diego: E.Stults-LHP (2-5, 4.92 ERA) u duelu dva levoruka pičera svakako da je ogromna prednost na strani sjajnog Salea.Sale je svakako fantastičan pičer imao je problema sa povredom ali i nakon toga se vratio sjajno na dva meča posle povrede iako nije bacao puno 9inn.nije dozvolio ni jedan ran i samo jedan hit kući ima na 5 startova 3-0 2.22 ERA verujem da i večeras može imati dobar meč jel svakako lineup S.D. nije među jačima u MLB-u.Sa druge strane Stults jedan sasvim prosečan pičer koji baca dosata loše ove sezone i u lošoj je formi na zadnja dva starta je dozvolio 8 ranova imao i problema sa kontrolom lopte uz to na gostovanjima baca jako loše 0-4 5.04 ERA i verujem da domaći hiteri mogu da ga dohvate i posle dva bleda meča konačno pokažuda nisu slučajno ove sezone prilično prijatno iznenađenje u hitingu.I hiterski su po meni W.S. u prednosti posebno zbog velike prednosti na moundu za W.S.Kako bilo ja uzimam White Soxe u hendikepu...!!!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Baseball, MLB
22:10 CET (01/06/2014)
Arizona Diamondbacks - Cincinnati Reds(Money Line)
Pick:Cincinnati Reds
Odd: 2.25
Bookie: Pinnacle Sports
Stake: 5/10


Večeras se na Chase Field, (Phoenix, Arizona) igra meč između domaćih Diamondbacksa(23-35, 9-21 home) i gostujućih Redsa(25-29, 13-17 away)...
Treći meč u seriji prethodna dva su dobili Redsi -

05/31/14  ARI 0 - CIN 5  
05/30/14  ARI 4 - CIN 6

Ja bi i večeras dao prednost Redsima i zaista nevidim zašto se Ari. večeras favorizuje jel zaista nema ama baš nikakog razloga za to!!!
Po meni i prednost je na moundu pa i u hitingu i bulpenu za goste a i tradicija je na njihovoj strani kao i kvalitet i nevidim zašto jena Redse fantastičnih @2.25 ja to moram uzeti po meni je to u najmanju ruku egal iako ja dajem prednost Redsima ali mislim da je tuigra brojki i Vegas koji pokušava od Arizone naparaviti većeg favorita iako to zaparavo i nisu nadam se da negrešim no videćemo!!!
Na moundu za Arizona: Miley (3-5, 4.76 ERA) dok za Cincinnati: Simon (6-3, 2.90 ERA)po meni svakako prednost na strani Simona.
Od Mileya se svakako mnogo više očekivalo ali jako nestabilan pičer posebno loše baca kući gde ima jako lošu statistiku 1-4 6.50 ERA i verujem da ga mogu gosti dohvatiti.
Sa druge strane Simon ima sjajnu sezonu posebno je fantastičan na gostovanjima 5-1 2.13 ERA iako mu svakako neće biti lako u Arizoni ali hiteri domaćina ove sezone daju užasan suport sem u nekim mečevima i verujem da ih može limitirati na malom broju hitova.
Hiterski iako je statistički Arizona bolja ipak se to nemože gledati jel igraju na terenu sa velikim brojem ranova za razliku od Redsa koji smatram da imaju ipak veći broj kvalitetnih udarača.
Uz to Arizona iako je malo počela bolje da igra i dalje su najlošiji domaćin sa užasnom statistikom 9-21 uz to i tradicija je na starni Redsa gde u zadnje vreme dominiraju u Arizoni -

CIN are 15-5 in the last 20 meetings in Arizona.
Kako bilo ja večeras moram uzeti Redse ML....!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...