Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

03.06.2014.

Recommended Posts

Baseball, MLB02:40 CET (04/06/2014)Colorado Rockies - Arizona Diamondbacks(Handicap)Pick: Colorado Rockies -1Odd: 1.79Bookie: Pinnacle SportsStake: 6/10Večeras se na Coors Field,( Denver, Colorado)igrameč između domaćih  Rockiesa(28-28, 16-7home) i gostujućih Diamondbacksa(23-36, 14-14 away)...Prvi meč u seriji u kojem bi ja svakako dao prednost domaćinu usvemu i na moundu i hitingu i uzeću njihovu pobedu u hendikepu...Na moundu za Colorado: J.De La Rosa-LHP (6-3, 3.66 ERA) dok za Arizona: C.Anderson (3-0, 4.02 ERA) svakako po meni velika prednost na strani De La Rose bez obzira na solidan start u karijeri za Andersona.De La Rosa posle lošeg starta sezone baca fantastično ima 6-0 na zadnjih 7 startova uz fantastiknu statistiku 1.80 ERA uz to ima sjajnu statistiku protiv Arizone posebno na Cors Fildu gde nikad nije izgubio meč uz izuzetan učinak na 10 startova 8-0 1.79 ERA nadam se da će i večeras nastaviti niz.Sa druge strane mladi Anderson koji je solidno otvorio svoja prva tri meča ali sumnjam da može da ima neki veliki performans na najgorem mestu na svetu za pičera gde se raspadaju inajveći pičeri na SVETU.Hiterski svakako velika prednost na strani domaćina kojije jedan od najboljih domaćina u MLB-u imaju sjajnih 16-7 kući.Kako bilo ja večeras idem na Rockiese u hendikepu....!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Baseball, MLB
01:05CET (04/06/2014)
Washington Nationals - Philadelphia Phillies(Handicap)
Pick: Washington Nationals -1
Odd: 1.74
Bookie: Pinnacle Sports
Stake: 5/10


Večeras se na Nationals Park,( Washington, D.C.) igra meč između domaćih Nationalsa(27-28, 16-15 home) i gostujućih Philliesa(24-31, 12-12 away)...
Prvi meč u seriji između diviziskih rivala u kojem bi ja dao prednost Was. ako ne u celoj seriji onda sigurno večeras.
Na moundu za Washington: Zimmermann (3-2, 4.07 ERA) dok za Philadelphia: Buchanan (1-1, 3.86 ERA) svakako bi ovde dao prednost Zimmermannu.
Zimmermann iako ove sezone ne baca u kontinuitetu kako seod njega očekivalo ipak se radi o nesumnjivo fantastičnom pičeru verujem da može da odbaca dobroprošle sezone protiv File sjajan na 4 starta 3-1 2.63 ERA.
Sa druge strane mladi Buchanan koji ima samo dva starta u karijeri i ovo će mu biti prvi start na gostovanjima i verujem da mogu hiteri domaćina da ga dohvate.
Hiterski oba tima su približna iako bi ja dao malu prednost Was.zbog mechapa i vraća im se sa DL-a veoma bitni 3B R. Zimmerman.
Kako bilo ja uzimam pobedu Nationalsa u hendikepu....!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...