Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

07.06.2014.

Recommended Posts

Hockey, NHL, Stanley Cup Finals-Game 201:00 CET (08/06/2014)Los Angeles Kings - New York Rangers(Money Line)Pick: New York RangersOdd: 2.46Bookie: MarathonbetStake: 4/10

 

 

 

Drugi meč u seriji velikog Stanley Cup Finala koje se igra u STAPLES Centeru, (Los Angeles, California) između domaćih Los Angeles Kingsa(1-0) i gostujućih  New York Rangersa(0-1)...Prvi meč je pripao Kingsima posle velike borbe i preokreta -06/04/14  LA 3 - NYR 2 (OT)Iako su Rangersi vodili sa 2-0 Kingsi su okrenuli i dobili meč posle OT.Po meni iako ovu sezonu sam najmanje ispratio ipak je ovo veoma izjednačena serija oba tima su pomalo i iznenađujuće u Finalu Kingsi su dobili sve 3 serije sa 4-3 iako su bili prežaljeni dobili su Sharksa posle senzacionalnog preokreta od 0-3 isto i protiv Dacksa su preokrenuli 2-3 sa druge strane Rangersi su ništa puno lakše stigli do Finala dobili Flayerse 4-3 i Pingvine 4-3 posle preokreta od 1-3 dobivši dva meča u Pittsburghu dok su u Con. Finalu nešto lakše izašli na kraj sa Canadiensima i raspršili nade najtrofejnije ekipe u Istoriji ove igre da posle 1993 mogu da prekinu dominaciju Američkih ekipa!!!Po meni preterano favorizovanje Kingsa i ja po ovakoj kvoti moram da uzmem Rangerse ML makar i  za nešto manji ulog!!!Oba tima imaju sjajne golmane L.A. Jonathan Quicka dok dok N.Y."Kinga" Henrika Lundqvista ja bi ipak dao prednost  Lundqvistu.Quick bolje brani na gostovanjima iz razloga što se Kingsi otvaraju u STAPLES Centeru gde i vidim veliku šansu za Rangerse koji su oba gola i dali upravo iz munjevitih kontra napada.Oba tima imaju sjajnih napadača u svojim redovima L.A. Anze Kopitar,Jeff Carter,Mike Richards,Jarret Stoll,Marian Gaborik,Dustin Brown,Justin Williams...Dok N.Y. Rick Nash,Martin St. Louis,Derek Stepan,Brad Richards,Derek Dorsett,Carl Hagelin,Brian Boyle...Mislim da ovaj drugi meč može biti i presudan u seriji i sigurno će Rangersi dati sve od sebe da naprave brejk i time sebi povećaju šanse da posle 20god. donesu pehar čuvenog "Lorda Stanleya" u Medison!!!Kako bilo svestan sam da je ovo veoma rizičan bet ali po ovakoj kvoti jednostavno nemogu a da neuzmem Rangerse ML ma kako god da se meč završi ipak idem sa nešto nižim ulogom....!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB22:05  CET (07/06/2014)Chicago Cubs - Miami Marlins(1st Half-Money Line)Pick: Chicago CubsOdd: 1.70Bookie: Pinnacle SportsStake: 6/10Večeras se na  Wrigley Field,( Chicago, Illinois) igra meč između domaćih Cubsa(24-34, 14-13 home) i gostujućih Marlinsa(32-29, 10-18 away)...Čuveni Wrigley Field stadion koji je sagrađen još davne 1914 ali kojim nikada nisu šetali šampioni zadnju "SVETSKU SERIJU" Cabsi su uzeli 1908 njihovu drugu jel su prethodnu uzeli 1907 i od tada još malo će i 100 god. proći bez titule iako su bili u čak 6 velikih finala uvek su ih i gubili.Kako stvari stoje Wrigley Field će se pre srušiti nego što će videti osvajače "SVETSKE SERIJE"...Večeras je drugi meč u seriji sinoć su dobili Cabsi sa -06/06/14 CHC 5 - MIA 3Ali tek posle 13 izmena iako su do 9inn. vodili sa 3-0 ali kao i puno puta do sada dobijen meč zamalo da upropasti bulpen.I sinoć sam ja bio na Cabsima i ML ali i 1 St Half- ML koji ću upravo uzeti i danas jel se upravo najviše i bojim bulpena Cabsa!!!Večeras na moundu za Chicago: J.Samardzija-RHP (1-5, 2.54 ERA) dok za Miami: R.Wolf-LHP (1-1, 3.38 ERA) po meni svakako velika prednost na strani Samardzije bez obzira na njegov loš start od prošle nedelje u Milvokiju.Predprošli njegov start sam uhvatio i njegov prvi win u sezoni u S.F. po sjajnoj kvoti iako je bacao izuzetno od starta sezone uvek je nedostajalo ili suport batera ili je bulpen uništavao već dobijene mečeve.Upravo iz tog razloga iako na Wrigley Fildu baca izuzetno 1.49 ERA ima neverovatnih 0-3 i mislim da je krajnje vreme za njegov win i pred vernom publikom ali uprovoiz bijazni za bulpen i klozrera uzeću ML u prvih 5 inn. verujem da on može biti na visini zadatka i da ga nije poremetio prošlonedeljni loš start.Sa druge strane veteran Wolf koji se posle lošeg povratka malo popravio ali ja neverujem da on može mnogo toga u nastavku sezone a posebno na gostovanjima gde je uvek bio mnogo lošiji i u karijeri nema sjajnu statistiku sa Cabsima ima negativan skor 6-11 3.87 i verujem da ga i večeras mogu dohvatiti.Hiterski iako su Marlinsi bolji ipak mnogo su bolji kući dok na gostovanjima je to mnogo lošije i zbog večerašnjeg pit. matchupa ja bi dao ipak blagu prednost domaćinu.Kako bilo ja uzimam ML u prvih 5 inn. na Cabse...!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...