Jump to content
Sign in to follow this  
inter

6.12.2006.

Recommended Posts

20:15, 61.5/Nordhorn - Gummersbach, tip:over, @1.85, Gamebookers, 10/10

 

Gummersbach je uz Flensburg i Kiel najveci overas Njemacke lige.Nakon loseg starta i nakon sto su u jednom trenutku zauzimali lose 9. mjesto vratili su se gdje pripadaju u sam vrh njemackog rukometa i trnutno su 3. na tablici odmah iza Flensburga i Kiela.Imaju omjer 10-0-2 s tim da su dosad izgubili od 1. Flensburga i 5. Lemga.

Gol razlika im je 427:374 sto u "prijevodu" znaci nesto manje od 67 golova po utakmici.Sedmi su gosti lige jer su oba poraza dozivjeli na gostovnjima,dok su u gosima i pobjedili 4 utakmice.U gostima im je gol razlika 205:198,dakle nesto vise od 67 golova.Na ovu granicu u dosadasnjem prvenstvu imaju omjer 9:3 under:over.U zadnjih 6 utakmica 5 puta su isli preko ove granice.

Nordhorn je na tablici odmah iza Gummersbacha sa omjerom 10-0-3 i utakmicom vise,ali da nisu odigrali 13. kolo i pobjedili trenutno bi zauzimali 7. mjesto.I oni su lose krenuli u sezonu pa su bili cak i 11. u jednom trenutku,a trenutno 4. mjesto im je najbolje ove sezone.U zadnje vrijeme vecinom dobivaju pa su se zbog toga ovoliko digli na tablici.Oni ne igraju bas napadacki pa tako do sada imaju gol razliku 375:343,sto je u prosjeku malih 55 golova po utakmici.Na domacem terenu imaju omjer 4-0-2 i gol razliku 172:155,u prosjeku 54,5 gola po utakmici.

Nordhorn nije pravi overas,ali Gummersbach u svojim utakmicama diktira tempo i zbog toga vjerujem da ova utakmica ide u over.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...