Jump to content
Sign in to follow this  
mostovoj

27.06.2014.

Recommended Posts

Naziv kladionice: SuperSport 
 
Vrijeme odigravanja: 18:00
Naziv para: Salzburg(2,5)-ShakhtarD
Tip para: vise
Tečaj: 1.600
 
:uredu:    4-2
Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fudbal - Úrvalsdeild 
21:15h Fram Reykjavik - Stjarnan, Goals Over/Under
Tip: Over 2.5 goals 
Kvota: 1.60
Bet365
 
Večeras se na stadionu Laugardalsvöllur u Reykjaviku sastaju nogometaši Frama i Stjarnana u okviru 10. kola islandske Úrvalsdeild lige. Domaći sastav Fram je trenutno na osmom mjestu sa 9 bodova dok je Stjarnan trenutno drugi na tabeli sa 19 bodova i bez poraza. Moj tip na ovaj meč je tri ili više golova jer domaći Fram ima najveći prosjek golova po meču (3,56) u cijeloj ligi, dok Stjarnan igra u odličnoj formi i još ne znaju za poraz nakon 9. kola.
 
Fram Reykjavik je jedan od najboljih islandskih klubova koji ima 18 titula prvaka i 8 kupova Islanda. Igrali su 38 utakmica u euro takmičenjima. Zadnjih sezona nisu baš osvjalai trofeje i zadnji veći uspjeh im je titula prvaka iz 1990 a zadnji Kup im je iz 2013 godine. Ove sezone imaju omjer od 2 pobjede, 3 remija i 4 poraza uz gol razliku 14-18. Imaju najveći prosjek golova po meču u cijeloj ligi (3,56). Na svom terenu igraju jako slabo (1-3-1) i vjerujem da mogu popraviti večeras dojam. Sa druge strane imamo ekipu Stjarnana koja nema baš značajne rezultate u svojoj istoriji i značajnije rezultate bilježe zadnje 2-3 godine kada su dva puta igrali finale kupa Islanda. Ovoga ljeta će odigrati svoju prvu utakmicu u euro takmičenjima protiv ekipe Bangor City iz Welsa. Ali ove sezone je Stjarnan krenuo odlično i nakon 9 odigranih mečeva imaju 5 pobjeda i 4 remija. Gol razlika im je 15-10. 
 
Što se tiče međusobnih duela, jako puno golova je padalo u njihovim mečevima, tako da u zadnje tri godine imamo rezultate poput: 3-2, 3-3, 2-1 4-2, 2-2, 3-2, 5-2.... Odigrali su ukupno 20 međusobnih duela i vidjeli smo čak 75 golova ili u prosjeku je to 3,75 golova po meču. Od 20 mečeva, samo njih 5 nije bilo sa tri ili više golova. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...