Jump to content
Sign in to follow this  
dejan55

07.09.2014.

Recommended Posts

Naziv kladionice: SuperSport

 

Vrijeme odigravanja: 20:45

Naziv para: Njemačka(-3+)-Škotska

Tip para: vise

Tečaj: 2.100

 

:nije:    2-1

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fudbal - EURO 2016 Qualifying 

20:45h Gibraltar - Poland, Corners 2-Way

Tip: Over 9.5 

Kvota: 1.72

Bet365

 

Večeras se na stadionu Estádio Do Algarve u portugalskom gradu Algarve igra meč 1. kola kvalifikacija za EP 2016 u kojem se sastaju nogometaši Gibraltara i Poljske. Riječ je o duelu iz grupe D u kojoj su još selekcije Gruzije, Njemačke, Škotske i Irske. Sistem takmičenja je da prve dvije ekipe idu direktno na EP 2016 u Francusku, dok će trećeplasirana ekipa da igra baraž. Ovo je debitantski nastup selekcije Gibraltara u UEFA zvaničnim takmičenjima i po kvaliteti ne mogu parirati ekipi poput Poljske. Moj opklada za ovaj meč je da će biti više od 9 kornera na meču.

 

Gibraltar je tek par godina priznat od UEFA-e i FIFA-e i ovo im je prvi kvalifikacijski ciklus za neko veliko takmičenje. Do sada su odigrali samo četiri prijateljska meča a savladali su Maltu sa 1-0, remizirali su sa Estonijom 1-1, a izgubili su od Estonije sa 0-2 i od Farskih Ostrva 1-4. Igrači im uglavnom dolaze iz lokalne lige koja je amaterska. Sa druge strane imamo selekciju Poljske koja zadnjih godina igra jako loše i bez većih uspjeha. Imaju dobre igrače ali nisu to popratili sa dobrim rezultatima te su tako zadnji put bili na EP 2012 godine kada su bili domaćini i kada su upisali dva remija sa Grčkom i Rusijom sa 1-1 a izgubili su od Češke Republike sa 0-1. Zato očekujem da večeras krenu sa pobjedom jer im je ovo najlakše gostovanje u grupi i duel protiv najslabije ekipe. Od Gibraltara očekujem da se brani i da pokuša u svom istorijskom nastupu da upiše bod i očekujem dosta šuteva na njihov gol i dosta kornera.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fudbal - Brazil » Serie A 
23:30h Atletico-PR - Palmeiras
Tip: 1 
Kvota: 2.08
Pinnacle, 5/10


Mec iz Brazila u kome se u 19-om kolu sastaju Atletico PR i Palmeiras
Atletico PR je prosle sezone bio u vrhu i na kraju zauzeo trece mesto a u ovoj sezoni su malo slabiji zbog igara u gostima ali na svom terenu su i dalje solidni 
ukupno imaju ucinak 18 6 6 6 24 : 25 (-1) 24
na svom terenu 9 4 3 2 12 : 9 15
osim poraza od Fluminensea pre nekoliko kola na svom terenu imaju 7 meceva bez poraza.
Jedino nece igrati Douglas Coutinho koji je u reprezentaciji(Brazil U21) a debitovace novi trener Claudinei Oliveira a napadac Cleo koga znamo iz Partizana se fraca u formu i sve cesce trese mreze i zbog toga mi je Atletico PR u fokusu.

Palmeiras je prosle godine igrao u drugoj ligi odakle se vratio u prvu ali iako su imali vece ambicije oni su na zacelju tabele 16-ti sa ucinkom 18 5 2 11 14 : 24 (-10) 17
i imaju samo bod vise od predzadnje Bahije i 2 od zadnje Vitorie.
u gostima su slabi 9 2 1 6 7 : 15 7
a nalaze se u seriji od 4 poraza u gostima ali i na svom terenu imaju dva poraza a u zadnjih 7 meceva racunajuci i kup imaju 6 poraza i samo jednu pobedu i ocito je da su u losoj formi.
Palmeiras ima dosta problema sa sastavom jer ce im nedostajati Fernando Prass (fracture), Gabriel Dias (ill), Valdivia (thigh), Wendel (thigh), Wesley (thigh) a i kod njih ce debitovati novi trener Dorival Junior.
Medjusobno na svom terenu od 12 meceva 6 pobeda Atletica uz 5 remija i samo 1 poraz.
Dakle po svemu ovo bi Atletico PR morao da pobedi jer su gosti u losoj formi i imaju dosta problema sa sastavom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fudbal - USA » MLS 
22:45h Portland - San Jose
Tip: 1 
Kvota: 1.694
Pinnacle, 5/10


Juce sam pogodio 3 meca iz MLS ali nisam pisao analize a od danasnjih meceva osim 1 na Columbus i Portland bi trebao da pobedi uz verovatno over golove.
Portland je peti na zapadu sa ucinkom 26 8 10 8 44 : 43 (+1) 34 koliko ima i Vancouver i to je mesto koje vodi i baraz za play off dok je Dallas odmakao sa 42 boda i ovo je jako znacajan mec za Portland nakon pobede nad direktnim rivalom Vancouverom u zadnjem mecu u gostima
Portland na svom terenu solidan iako ima dosta remija 13 3 7 3 25 : 25 16
Nalaze se u solidnoj formi a u zadnjim mecevima imaju poraz od odlicnog Seatle koji je prvi na tabeli 
Danas ce im nedostajati samo Wallace koji je u reprezentaciji Kostarike.
San Jose je osmi na zapadu sa ucinkom 24 6 8 10 29 : 33 (-4) 26
i imaju jos teoretske sanse da budu peti ali realno vrlo tesko
u gostima su losi 10 1 4 5 10 : 15 7
u zadnjih 5 meceva ne znaju za pobedu a Dallas ih je demolirao u San Joseu sa 5-0 a izgubili su i od Philadelphije sa 4-2 u gostima.
Imaju nekoliko izostanaka Muller (back), Goodson (toe), Lenhart (knee), Gorlitz (knee), Perez Garcia (knee) su povredjeni a Harris je u reprezentaciji (St. Kitts and Nevis national team) dok je Djalo neizvestan zbog povredjenog kvadricepsa.
Medjusobno Portland ima 2 pobede i 2 remija .
Dakle po svemu Portland bi morao ovo da pobedi a realno je i da bude bar 3 gola jer Portland ima najbolji prosek datih i primljenih golova a San Jose cesto postice golove u gostima i vecina su GG i zbog toga sam imao dilemu sta predloziti kao najsigurnije i za nijansu mi je 1 sigurniji ali i 3+ i GG bi trebalo proci .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...