Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

13.09.2014.

Recommended Posts

American Football, NCAA
21:30 CET (13/09/2014)
Texas Tech - Arkansas(Handicap)
Pick: Texas Tech -1
Offered at: @2.00 (Marathonbet)
Stake: 5/10


Večeras se na Jones AT&T Stadium(Lubbock, TX) igra meč između domaćih Texas Techa(2-0, 1-0 home) i gostujućih Arkansasa(1-1, 0-1 away)...
Jedan od svakako zanimljivijih duela week 3 NCAAFB koji ide i kao prenos na nacionalnoj TV(ESPN) ja bi u ovom meču dao prednost Texas Techu koji je član vrlo jake Big 12 Con. staretovali su odlično sa dve pobede iako su to timovi po kvalitetu daleko ispod današnjeg protivnika.
Svakako jači deo ekipe napad koji je bio odličan u prva dva duela.
Napad predvodi Sophomore QB Davis Webb 730y 7 TD 2 INT svakako sad neće imati tako lak posao ali ni odbrana Ark. nije sjajna dok po zemlji su tu RB DeAndre Washington 163Y 1TD i Justin Stockton 173y 2TD kao i hvatači Bradley Marquez 270y 5 TD uz njega su još i Jakeem Grant 198y kao i Reginald Davis 107y 1TD.
Dosta raznovrsan napad koji i mnogo jačim odbranama može stvoriti velike probleme ono čega se bojim je odbrana TT koja svakako nije sjajna i njen najveći problem će biti da zaustavi napad po zemlji Ark. ali se nadam da napad TT može da da više nego što odbrana može da primi.
Sa druge starnae Arkansas član SEC WEST najjače con. uz SEC EAST ali smatram da su oni u svojoj div. možda i najslabiji tim iako su u poslednjem meču razbili protivnika Nicholls State ali oni su za tri klase ispod ali protiv pravog protivnika Auburna su glatko izgubili i prošlu su sezonu završili užasno sa čak 8 vezanih poraza.
Napad predvodi Junior QB Brandon Allen 292y 6 TD i 1 INT prošle sezone dosta prosečan ali svakako njihovo najjače oružije je napad po zemlji koji predvode RB Alex Collins 199y 3 TD i Jonathan Williams 177y 2 TD odbrana im svakako nije sjajna to se videlo i protiv Auburna.
Očekujem prepun stadion koji prima preko 60000 i verujem da je ovo šansa TT da startuju sa 3-0 nadam se da će tako i biti posebno što je po pravilu Arkansas na gostovanjima mnogo lošiji nego kući.
Kako bilo uzimam -1 hendikep na Texas Tech Red Raiders za srednji ulog...!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

MLB - Pinnacle  :glove:

PIT :CHC - PIT :nije:

SF : LAD - LAD :uredu:

KC : BOS - KC :uredu:

LAA : HOU - LAA :uredu:

SEA : OAK - SEA :nije:

:crossfingers:  :14clover:

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB

03:05 CET (14/09/2014)

Los Angeles Angels - Houston Astros(Handicap)

Pick: Los Angeles Angels -1.5

Odd: 1.99

Bookie:Pinnacle Sports

Stake: 5/10

 

Večeras se na Angel Stadium of Anaheim,( Anaheim, California) igra meč između domaćih Angelsa(92-55, 48-24 home) i gostujućih Astrosa(65-82, 30-43 away)...

Drugi meč u seriji sinoć su vrlo ubedljivo dobili Angelsi -

 

09/12/14   LAA 11 - HOU 3

 

Tom pobedom Angelsi su u nizu od čak 9 pobeda igraju strašno i večeras su u svemuu prednosti i realno i večeras bi trebalo da pobede ubedljivo i ja ću ih uzeti u hendikepu.

Na moundu za Los Angeles: Weaver (16-8, 3.58 ERA) dok za Houston: Feldman (8-10, 3.99 ERA) svakako velika prednost na strani Weavera.

Koji u L.A. baca sjajno 8-4 2.69 ERA verujem da i večeras može da ima dobru partiju sa druge strane Feldman iako u solidnoj formi na Angels stadiumu ima katastrofalnu statistiku 0-3 6.52 ERA i ja ga smatram za prosečnog pičera i verujem da napad Angelsa koji udara fantastično može da ga i večeras dohvati.

Na zadnja četiri meča ua L.A. domaćin je dobio sva 4 i samo jednom to nije bilo ubedlčjivo.

Kako bilo uzimam večeras hendikep na Angelse....!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...