Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

30.09.2014.

Recommended Posts

Baseball, MLB (AL WILD CARD GAME)
02:05 CET (01/10/2014)
Kansas City Royals - Oakland Athletics(Money Line)
Pick: Oakland Athletics
Odd: 2.00
Bookie:Pinnacle Sports
Stake: 7/10


Večeras se na  Kauffman Stadiumu(Kansas City, MO) igra se meč između domaćih Royalsa(89-73) i gostujućih Athleticsa(88-74)...
Meč za AL WILD CARD igra se jedan meč i pobednik ide u pley of Royalsi imaju prednost da igraju kući zbog boljeg skora u regularnom delu ali mislim da im to i nije neka posebna prednost čak šat više mnogo bolje su igrali na putu nego u Kansasu iako su kladionice bar zasad dale blagu prednost Royalsima ja ću ipak dati prednost Athleticsima i uzeti ih ML čak i za jači ulog!!!
Royalsi su potvredili predviđanja mnogih da imaju talentovan tim koji može mnogo i došli konačno na prag pley ofa ali mislim da im je ipak tu kraj puta!!!!
Athleticsi su dugo bili najbolji tim u MLB-u ali od polovine Aug. sledi neverovatan pad u formi i do kraja su jedva izborili WC meč u ekipu je uloženo jako puno doveli su parsjajnih pojačanja i njihov cilj je bio "WORLD SERIES" i sve ispod toga bi bilo za njih neuspeh a da neuđu u pley of bi bilo ravno katastrofi ipak je svakako iskustvo na njihovoj strani što u ovakim mečevima može biti presudno!!!
Malo sad o samom meču na moundu za KC: Shields (14-8, 3.21 ERA) dok za OAK:  Lester (16-11, 2.46 ERA) svakako bi ja ovde dao prednost Lesteru.
Shilds iako ima dobru sezonu iza sebe ipak se nalazi u ne tako sjajnoj formi zadnjih 6 startova nema wina i na tih zadnjih 6 startova je na svakom protivnicima dozvoljavao po 3 rana.
Do sada u pley ofu u karijeri nema sjajnu statistiku 2-4 4.98 ERA iako je zadnja dva starta protiv Oak.odne pobede mislim da ga na ovom meču udarači Oak. mogu i moraju dohvatiti.
Sa druge strane Lester svakako najveća akvizicija Oak. koji je i u sjajnoj foirmi samo jednom je na zadnjih 7 startova protivnicima dozvolio 3 rana.
Dok u pley ofu ima pozitivan skor 6-4 uz sjajnu statistiku 2.11 ERA i on je bacao dvaput ove sezone protiv Royalsa i oba meča su Athleticsi dobili ubedljivo -

08/12/14   KC 3 - OAK 11
08/02/14   OAK 8 - KC 3

Hioterski oba tima su podjednaka iako su sem AVG-ea Athleticsi u svemu  statistički bolji mislim da bi duel na mondu mogao da prelomi meč .
Kvota dok pišem je u padu na Athleticse i verujem kako se meč bude bližio da će na kraju biti i favoriti no kako bilo uzimam Athleticse ML na meču....!!!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...