Jump to content
Sign in to follow this  
emir1983

19.11.2014.

Recommended Posts

Kosarka - EuroCup 

18:30h Buducnost - Ventspils, Additional Point Spread

Tip: Ventspils +12.5 

Kvota: 1.52

Bet365

 

* Ventspils ne gubi sa 13 i više koševa razlike

 

Večeras se u dvorani Morača (Podgorica) sastaju košarkaši Budućnosti i Ventspilsa u okviru 6. kola grupe F EuroCupa u košarci. Moj tip je da košarkaši Ventspilsa ne gube sa 13 i više koševa razlike jer prema najavama iz oba tima, Ventspils je više zagrizao za prolaz dalje u EuroCupu i više ih zanima ovo takmičenje, bolje stoje na tabeli i bili su puno bolji rival i u prvom meču u Rigi tako da ovdje se može i na manji ulog odigrati pobjeda gostiju.

 

Ventspils karakteriše dosta brza igra i kvalitetan šut za tri poena. Prednjače tri Amerikanca koje imaju u svojim redovima, na poziciji playmakera Mire Chetman koji je jedan od najboljih playmakera u posljednjih deset godina u Europi. On je igrač u poznim godinama, ali i dalje motor ekipe i jako značajan igrač za njihovu igru. Na poziciji krila Troy Barnies i pod košem Jerai Grant, ostalo su sve domaći latvijski igrači, koji su jako kvalitetni i koji uvijek mogu da pogode trojku. 

 

U sastavu Budućnosti nećemo gledati J.R. Reynolds koji propušta ovaj duel, a večeras se publika vraća u dvoranu Morača nakon isteka kazne klubu. U prvom duelu ove dvije ekipe u Rigi, dominirala je ekipa Ventspilsa koja je vodila i +25 razlike da bi na kraju bilo 82-75 za Ventspils (poluvrijeme 50-34). Sa druge strane Budućnost igra odlično u ABA ligi gdje imaju omjer od 7-1. U grupi F EuroCupa vodi Lokomotiv Kuban 5-0, slijedi PAOK 4-1, Karsiyaka 3-2, Ventspils 2-3, Budućnost 1-4 i Zielona Gora 0-5. Budućnost je na svom terenu izgubila oba meča od Karsiyake 79-82 i Lokomotive Kuban 63-77. Sa druge strane Ventspils u gostima je dobio Zielonu Goru 79-69 i izgubili su od Lokomotive u Kubanu sa 60-72.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...