Jump to content
Sign in to follow this  
robi7zg

Utorak 24.04.2007.

Recommended Posts

12:45, -4.5/Almagro - Fognini, tip 1, @1.80, favorit, 8/10

 

Susret dva zemljasa, Almagra i Fogninia. Razlika je jedino u klasi. Almagro je medju boljim zemljasima u svijetu a Fognini prasi po challengerima. I tamo nije nista posebno. Odigrao je 7 turnira na zemlji ove godine, treba izdvojit samo finale Santiaga prije 3 mjeseca. Ovo ostalo je lose izgledalo, tu i tamo koje cetvrtfinale ali sve su to slabi protivnici. Almagro je meni jedan od omiljenijih igraca za kladjenje, vrlo zahvalan i gotovo uvijek ga pratim na zemlji. Odigrao je odlicno u Valenciji koju je osvojio prije dva tjedna. Osim jos polufinala Buenos Airesa nema nesta zapazeno ali je konstantno prolazio prvih par kola. Ima solidan servis i oko 7 aseva po mecu, a napravi samo 2 dvostruke u prosjeku, uz postotak prvog servisa nesta vecim od 60% i nije lose. Za razliku od Fogninija koji je dvostruko losiji po svemu. Uostalom razlika u rankingu odlicno oslikava ova dva igraca. Almagro je 32. a Fognini 205. Oba igraca su blizu svojih rankinga karijere, a razlika je "samo" 173 mjesta. Jedino se bojim neke ozljede Almagra jer je u Monte Carlu predao u 1. kolu Berdychu. Nadam se da nije nista ozbiljnioje, jer da je, ondfa nebi vjerojatno ni dosao ovdje u Barcelonu. Jednostavno je Almagro dvije klase ispred i ocekujem da ce pobjedit 2:0 u setovima, recimo 6:3, 6:4 bi bilo dovoljno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

16:00 (10754) Montanes/Simon - Gicquel/Serra 14 @ 3.50

Tocan rezultat 2:0 (Gicquel/Serra)

 

U prvom kolu praova na turniru u Casablanci sastaju se parovi Montanes/Simon i Gicquel/Serra. Ni jedan ni drugi par ne mogu se pohvaliti iskustvom zajednickog igranja. Montanes i Simon zajedno igraju po prvi put, dok su Gicquel i Serra odigrali samo 4 susreta, u kojima su cak 3 puta bili porazeni. Ti susreti su odigrani krajem prosle i pocetkom ove godine na tvrdoj podlozi, tako da nemaju neku preveliku vaznost, niti su pokazatelji njihove forme.

 

Razlog zasto sam ovdje vise na strani para Gicquel/Serra, je u njihovim pojedinacnim odigranim mecevima na ovom turniru. U drugo kolo plasirali su se samo Gicquel jucer, i Montanes danas nakon pobjede nad Udomchokeom u 3 seta (u tom 3. setu bio je u izgubljenoj situaciji nadomak poraza pri rezultatu 5/2, ali je uspio okrenuti taj set i mec zavrsiti sa 7/5). Stoga bi u ovom susretu veliku ulogu mogao imati i ocit umor kod Montanesa, bez obzira na dobru formu na zemlji u kojoj se trenutno nalazi.

Za razliku od njih dvoje, Simon i Serra porazeni su glatko u 2 seta, Serra od Mahuta (6/2 6/4), a Simon od Hidalga (6/4 6/4).

 

Sve u svemu bliza mi se cini ipak pobjeda para Gicquel/Serra.. a zbog dobrog koeficijenta stavit cu ovdje na njihovu pobjedu u 2 seta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...