Jump to content
Sign in to follow this  
Barcelona

Subota, 28.04.2007.

Recommended Posts

NBA, play-off

 

23:30 Washington - Cleveland X @14.00 Hrvatska Lutrija

 

Igra se treca utakmica ove dve ekipe u okviru NBA play-offa. Cleveland po prvi put od 1992. godine vodi 2:0 u play-off seriji. Preksinoc su ostvarili tu drugu pobedu - 109:102. Pre par dana, Konjanici su prvi mec dobili mnogo ubedljivije - 97:82.

U regularnom delu sezone, odigrali su 3 meca, od kojih je dva dobio Cleveland - jedan kod kuce (97:94) i jedan u gostima (99:94), a Washington jedan i to u kod kuce (111:99).

Poslednji put je Washington odigrao nereseno na gostovanju New Jersey-u, 07.04, dok je Cleveland poslednji put odigrao produzetke na nekoj NBA utakmici, pre dvadesetak dana kada mu je u gostima bio Miami, koji je na kraju i odneo bodove kuci.

U prosloj sezoni su ove dve ekipe u medjusobnim susretima odigrale dva puta produzetke - dva poslednja medjusobna susreta u play-off seriji. Pre toga, u 7 sezona, ni jedan produzetak!

 

Ocekujem napetu borbu, izjednacenu i neizvesnu utakmicu do kraja. Dvoumim se izmedju neresenog poluvremena i zavrsetka, ali iako osecam da bi to moglo biti poluvreme (@8.00), odigracu na zavrsetak regularnog dela utakmice (pre produzetaka), ne zbog vece kvote, vec jednostavno - zbog osecaja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...