Jump to content
Sign in to follow this  
Barcelona

Èetvrtak, 03.05.2007.

Recommended Posts

NHL, play-off

 

03:00 Anaheim - Vancouver 1 (Ukljucujuci dodatno vreme) @1.36 Unibet

 

Veceras se igra peti susret po redu u play-offu NHL. Nakon odigrana 4 meca, Anaheim vodi 3:1. Nakon 1. meca i lagane i ubedljive pobede od 5:1, mnogi su ocekivali da ce Anaheim ovaj duel lako i brzo resiti. Medjutim, vec u sledecem mecu Vancouver je napravio break, odigravsi cvrsto u odbrani i u regularnom delu izborivsi nereseno, 1:1, da bi u dodatnom vremenu stigli i do pobede. Medjutim, Anaheim je dokazao ulogu favorita u ovom duelu, napravivsi dva break-a u naredna dva meca. Najpre je u regularnom delu stigao do pobede - 3:2, a pre dva dana malo teze - u dodatnom vremenu, nakon 2:2.

S obzirom da Anaheim ne moze da se pohvali nekom dobrom tradicijom u susretima sa Vancouverom, ne verujem da ce dozvoliti da u danasnjem mecu Kanadjani dodju do breaka koji bi ih vratio u zivot, jer bi onda u sestom mecu voda mogla da udje u usi i da se desi fantasticni obrt. Zato sam vise nego siguran da ce Anaheim danas (na zalost) zavrsiti posao i ostvariti 4. pobedu. Cak verujem da ce to biti i sa handicapom -1,5 no ipak uzimam mnogo manju kvotu sa ukljucivanjem dodatnog vremena, iskljucivo iz razloga sto prva dva dana imam kikseve. U kladionici idem sa cistim tipom 1 za @1.62.

Share this post


Link to post
Share on other sites

NHL - PLAY OFF (1/4)

 

5. utakmica

 

Anaheim - Vancouver

 

Pick: under 4.5 gola

 

2.00 @ Favorit

 

Večerašnja 5 utakmica bit će vrlo tvrda jer Vancouver će sve napraviti da danas pobijede što Anaheim nije lako pred domačom publikom, pošto je Anaheim poslje Detroita najjača domača momčad, dok će se Vancouver ponositi jednom od najtvr

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...