Jump to content
Sign in to follow this  
diesel

11.05.07. Petak

Recommended Posts

NBA

 

23:55 Golden State(h-6,5)-Utah 2 @ 1.926 Pinnacle

 

Utah vodi seriju 2-0, oba dvije pobjede doma. Sad ćemo vidjeti kako se snalaze u gostima. Prvu utakmicu su dobili u zadnjoj četvrtini, drugu su izvukli u zadnjih 50 sekundi kad su igrači GS-a promašili 3 od 4 slobodna bacanja i D.Williams je zabio za produ

Share this post


Link to post
Share on other sites

NBA, play-off

 

03:00 Golden State Warriors - Utah Jazz

25/Davis B. - X2 (vi[e od 24,5 poena) @1.70 Hrvatska Lutrija

 

Nesrecno je Golden State izgubio drugi mec u Salt Lake City-u. Imao je vodjstvo od 5 poena na 52 sekunde do kraja. Promasili su u tim trenucima 3 slobodna bacanja, od kojih jedno i Baron Davis 6 sekundi pre kraja. A bio je najbolji strelac na utakmici - 36 poena. Pokusao je Baron Davis da u poslednje 2,5 sekunde ubaci trojku, ali nije u tome uspeo. Prvo i jedino od 7 promasesno slobodno bacanje. Tako, umesto da bude potpuno zasluzeni junak, ostao je na neki nacin tragicar ovog meca.

Baron Davis u citavoj karijeri ima prosek od 16.4 ubacena poena, a u regularnom delu ove sezone 20.1. Razigrao se u play-offu i napravio prosek od 26.3 ubacena poena. U 6 utakmica protiv Dallasa napravio je prosek od 25.0 poena, a u dve utakmice protiv Utaha 30 poena.

Ocigledan je visok nivo forme koji je dostigao u play-off seriji. A, Utah mu odgovara kao protivnik. Poprilicno samopouzdanje su Ratnici stekli u utakmici od pre 3 dana, ali kao sto vec rekoh i razocarenje, pa ce veceras sve uciniti da ostvare pobedu i pokusaju break od 0-2 do 3-2 bas kao sto su to i uradili poslednji put pre 20 godina, i to upravo protiv Utaha. Utoj igri B. Davis bi trebao da ima glavnu ulogu i da nastavi sjajnu seriju visokog broja koseva.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...