Jump to content
Sign in to follow this  
m&m

Utorak, 05.06.2007

Recommended Posts

11:50 Hajek - Lojda 2 @ 2.70 (Supersport)

 

U 1. kolu Prostejova, ceskog challengera sastaju se dva Ceha, Jan Hajek (100.-ATP) i Dusan Lojda(294.-ATP).

 

Ove godine Hajek na odigranim turnirima ima omjer pobjeda i poraza 10-9, Hajek 5-2. Ovih 5 pobjeda Lojda je ostvario u pragu gdje je i osvojio turnir, dok su dva ostala poraza u prvim kolima Zagreba i Ostrave.

S druge strane Hajek je odigrao malo vise, najbolji rezultat mu je finale Monze, a dosta dobro je odigrao i momcadski kup u Dusseldorfu, gdje je pobijedio u sva tri meca, i naravno najfriskije Roland Garros, gdje je predao mec 3. kola Baghdatisu.

 

Osim sto je zbog ozljede predao mec u Roland Garrosu prije nesto manje od tjedan dana, to isto je ucinio jos nekoliko puta ove godine, u finalu Monze i osmini finala Praga. Ne znam o kakvoj se ozljedi radi, ali te predaje su glavni razlog zasto mislim da bi Lojda ovdje mogao nesto napraviti, i plasirati se u slijedece kolo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

canas-davydenko 13

pobjeda davydenka 3:1 u setovima

 

davydenko je bolji igrač od canasa što pokazuju i atp liste(race-davydenko 9,canas 14,entry davydenko 4,canas 22)ali mislim da canas igra odlično ovu sezonu pa će oduzeti set davydenku i neće mu dati da ga glatko pobjedi,canas je do četvrtfinala došao pobjedama protiv:hanescua 3:0,bolellija 3:0,vliegena 3:1 i monaca 3:0 što pokazuje da je u odličnoj formi ,a davydenko je pobjedio:galvanija 3:0,eschauera 3:0,llodru 3:0 i nalbandiana 3:1,nalbandian je bolji igrač od canasa i rus će i ovo dobiti 3:1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bjorkman/Mirnyi - Bhupati/R.Stepanek - 1 @ 1.45

 

Jonas Bjorkman (SWE) & Max Mirnyi (BLR) - drugi su nositelji u RG, odlična su par, poznaju se u dušu, sva kretanja i sve.

Osvojili su 2005 i 2006 RG. I nadaju se trećem uzastopnom naslovu ovdje.

Jučer ste mogli vidjeti i protiv Moye da Bjorkman još nije za bacit, odlično se borio i u pojedinim trenutcima nije imao sreće.

Ovaj par redovito dolazi do polufinala skoro svakog jačeg turnira, a pogotovo sad kad imaju ovako veliku motivaciju.

 

Danas na putu im stoje solidni Bhupati/R.Stepanek koji se nisu baš najbolje razumjeli i gotovo uvjek protiv malo jačeg protivnika gube.

Ovaj par igra skupa tek od početka godine i imaju dobre rezultate, najbolji im je rezultat finale Dubaia sa početka godine i polufinale na BMW openu.

 

U H2H statsima - 3:0 je za Bjorkmana/Mirnyia - od toga dva meča su igrana ove godine i svi mečei su završili 2:0 u setovima.

 

Za mene nema dvojbe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...