Jump to content
Sign in to follow this  
tvicenti

05.06.2007. Utorak

Recommended Posts

CHI Cubs (T Lilly) @ MIL Brewers (C Vargas)

 

MIL Brewers by 7 runs or more

 

 

Kao što i piše očekujem glatku pobjedu Mil. Za mil baca Claudio Vargas (3-1, 3.90) u deset utakmica što ih je počinjao ove sezone ima 8 pobjeda i samo dva poraza i tra

Share this post


Link to post
Share on other sites

04:05 San Diego Padres - Los Angeles Dodgers /Total San Diego Runs - over 3,5/ @1.82 Expekt

 

San Diego Padres su medju najboljim domaćinima - 17 pobeda i 9 poraza kod kuće, u ukupnom skoru od 33 pobede i 23 poraza. U poslednjih 10 mečeva ima 7 pobeda i 3 poraza, uz niz od 2 pobede u poslednja dva meča. Za ovaj susret najavljen je kao startni bacač dešnjak Christopher Ryan Young koji ima skor 6-3 i 2.42 ERA. Kod kuće ima 0.86 ERA, ali protiv Dodgersa ima loš bilans - u 2 inninga je dozvolio 5 runova.

 

Los Angeles Dodgers imaju 34 pobede i 23 poraza, a u gostima 17 pobeda i 13 poraza. U poslednjih 10 mečeva imaju isti bilans kao i Padres - 7 pobeda i 3 poraza, kao i niz od dve vezane pobede u poslednaj dva meča. Jedna od ove dve ekipe će noćas narušiti ovu seriju. Kao startni bacač najavljen je takodje dešnjak, Jason David Schmidt, koji ima jako loš početak sezone. Nastupio je kao starter 3 puta i u prvom susretu su Dodgersi pobedili 5:4, a sledeća dva su izgubili - 3:6 i 2:7. Dakle, svaki put je dozvolio više od 3,5 runa. Moram priznati da je granica dosta dobro postavljena i da će je Padres teško preći, ali je zato i kvota na ovaj tip dosta povoljna. Ukoliko bi Schmidt nastavio sa lošim nastupom, onda ta granica ne bi trebala da predstavlja problem. Idem na ovaj tip sa takvim ubedjenjem, a ulog bi bio osrednji 5/10.

,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...