tvicenti Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Naziv para: LA Angels v TEX Rangers [First Inning] Tip para: 1 Tečaj: 3.65 Ovako ovaj par sam danas iskopao jer sam ga malo proučavao i vidio da su se ov dvije momčadi susretale do sada čak 7 puta i od toga je LA Angels dobio 6 puta prvi ining dok je samo jedan završio 0-0. Tako da sam se danas odlučio kladiti na to jer vjerujem da če se to opet ponoviti Ovako stvari stoje LA Angelsi imaju 51-31 i od toga u zadnjih 10 imaju 6 pobjeda i 4 praza, s druge strane tu je slabašni Texas koji ima 31-47 i u zadnjih 10 čak 7 pobjeda i samo tri poraza. Večeras ono najbitnije je da je startni pitcher(bacač) u mlo lošoj formi za Texas Kevin Millwood (4-7, 7.06 ERA). Piše da je Milwod se čak i malo poboljšao u zadnje tri tekme u kojima je dozvolio "samo" 10 optrčavanja u 18 iniga, dok je prije toga imao 20 optrčavanja u 13 ininga. Nadam se samo da če se to opet ponoviti a ne da se opet poboljša! Za LA Angelse počinje Ervin Santana (5-8, 5.27). Texas ima popriličan broj ozlje Quote
Recommended Posts