Jump to content
Sign in to follow this  
den iko

23.3 NBA

Recommended Posts

New Jersey - Minnesota 1 1.40 01:30

Nenad Krstic je sa svojim odlicnim nastupima digao igru N.Jerseya na visi nivo. N.Jersey /22-9 kuci/ je u odlicnoj formi i sa tri all stara + Krstic trenutno jedan od jacih timova u ligi. Dolazak R.Davisa nista nije promijenio u igri Minn. I dalje nemaju centra, Jaric se nije najbolje snasao i opravdao ulozeni novac, defanzivac Grifin muci se sa povredama, Hudson je duze vrijeme van igre. T.Hassell clan starne petorke je povredjen i njegov nastup je pod znakom pitanja.

Poslednje dvije utakmice kuci su dobili - prvo Sacramento pa i Miami ali bez Shaqa koji je 40% tima...nikakav poseban napredak nije napravljen u odnosu na crnu seriju od SEST gostujucih poraza u nizu.Veoma su losi gosti 8-25.

 

N.Orleans - Houston 1 1.45 02:00

N.Orleans predvodjen najboljim rukijem Kris Polom predstavljao je najvece iznenadjenje lige,usledili su porazi od 8 utakmica, a losu seriju od 5 poraza kuci prekinuli su pobijedom nad dosta dobrim Clippersima i najavili izlazak iz krize. Povredjenog D.Masona od kojeg se vise ocekivalo uspjesno je zamijenio R.Butler..najzasluzniji za pobijedu nad LAC. Houston je bez McGrady-ja /predstavlja vise od 50% ekipe/, a neizvijestan je iskusni starter Wesley. Po meni su trenutno najslabija ekipa u NBA.

 

Utah - Washington 1 1.70 03:00

Utah je povratkom C.Boozera pocela da sklapa kockice..iskristalisala se jaka petorka Okur, Kirilenko, Williams, Harpring i Boozer. Zadnju utakmicu su dobili jaki Phoenix pred svojim navijacima i najavili borbu za plejof. Was. je prava "domacinska" ekipa. Kuci imaju 24-13, a u gostima 10-19.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...