Jump to content
Sign in to follow this  
Peavey

07.11.2007. - Srijeda

Recommended Posts

Montepaschi SI v Zalgiris Kaunas

20:30 CET

Euroleague Basketball

Gamebookers

 

Montepaschi je ove sezone jedna jako dobra momčad. U nacionalnom prvenstvu su nezaustavljivi. Iz osam utakmica imaju 8 pobjeda. U Euroligi su i prvom kolu rasturili Olimpiju kod kuće (+32 koša), a u drugom kolu su pru

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:30 TurowZgorz - Eiffel Towers OVER 151.5 1,80

Kladionica: Germania

Ulog: 10/10

Prolaznost: 80% (8/10)

 

U zadnje vrijeme sam poceo strasno prognozirati kosarku i jako sam zadovoljan. Puno sam danas razmisljao na koji par staviti vecu svotu love. Prvo sam mislio nesto iz LP medjutim strah me staviti jer ce danas biti jako gusto buduci da vecini trebaju bodovi a kako je i kolega Tuto rekao danas ce favoriti tesko dobivati tako da sam nasao ovaj par koji je predlozio kolega na drugom forumu. Malo sam ga proanalizirao i vidim da se isplati uzeti.

 

Gledajuci nizozemsku ligu jedna je od najefikasnijih u Europi. Bilo je jako malo utakmica koje su isle ispod 170 koseva. Imao sam priliku gledati jednu utakmicu nizozemske lige i igra se kos za kos bar se igralo u toj utakmci a kako rezultati govore i u vecini drugih. Zadnjih 6 utakmica u Uleb kupu Eiffel Towers su samo jednu dobili ali pazite sada koliko su koseva dali nekim velikanima. U Beogradu Zvezdi 82 kosa te u Nizozemskoj 89, Real Madridu 61 kos u Spanjolskoj,Dexia je od njih primila cak 92 kosa, PAOK 88 koseva te Kazan 84 kosa. Znaci i kada su gubili i pobjedjivali sli su iznad 80 koseva izuzev utakmice s R.Madridom. Nisam nasao prosjek koseva u domacoj ligi ali kolega kaze da im je 96 koseva po utakmici sto je stvarno zadivljujuce.Zadnju utakmicu u domacem prvenstvu su dobili 92-80. Najbolji strijelac je bio Jayson Wells koji je u odlicnoj formi, prosjecno zabija 24 kosa po utakmci.Ali imaju jos dosta igraca koji idu iznad 10 koseva po utakmci.

 

TurowZgorz nije toliko iskusan u Europi jer ne mogu naci njihove euro nastupe u zadnjih godinu dana. U domacoj ligi su skupli 4 pobjede od 6 utakmica te uglavnom zabijaju oko 70 koseva. Mislim da Eiffel Towers nece igrati defenzivno jer jednostavno ne znaju dok sa druge strane poljaci moraju napdati jer su kod kuce, tako da ocekujem jednu otvorenu utakmicu.

 

Po mojoj sobodnoj procjeni ce biti oko 170 koseva sto je puno vise od zadane margine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Unibet

Broj para iz kladionice: nema broja

 

Vrijeme odigravanja: 00:55

Naziv para: Toronto Raptors - Orlando Magic (+4.0)

Tip para: 2

Tečaj: 1.90

 

Ok..da je ovo Toronto od prošle sezone ne bi ni pomišljao na ovaj par, ali ovo je momčad koja nije ni sjena prošlosezonskih Raptorsa. Najveći problem ozljeda je Chrisa Bosha, koji od početka sezone vuče ozljedu koljena, a velika greška Raptorsa je što su ga na silu poslali u vatru, a lijepo se vidi da on to ne mo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...