Jump to content
Sign in to follow this  
vukovarac

04.04.2008. - Petak

Recommended Posts

20:05 Milwaukee Brewers - San Francisco Giants --- 1 --- @ 1,55 --- Supersport --- 5/10

 

Ovo je Milwaukeeju prva tekam kući ove sezone. Startati će Carlos Villanueva, RHP koji je prosle godine u psring trainingu izborio svoje mjesto u bullpenu Brewersa. Ove sezone u spring trainingu je izborio mjesto u rotaciji zahvaljujući 2.62 ERA u 6 starova.

Milwaukee je sezonu otvorio u Chicagu sa 2 pobjede i jednim porazom protiv Cubsa. Nemaju neki ubitačan napad, ali je sigurno bolji od današnjih im protivnika. Brewersi su jedna prosječna ekipa koja San Franciscu može nauditi.

 

San Francisco Giants. O njima sam već pričao ove sezone. rekao sam da su najlošija ekipa ove sezone i iza toga stojim. Sezonu su otvorili sa 2 poraza u gostima kod Dodgersa. Nemaju kvalitetu u napadu Barry Bonds je u mirovini i ne vidim više tko u ekipi može udariti lopticu. Sve 3 njihove ovosezonske tekme su ostale ispod ponu

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:20 Chicago Cubs - Houston Astros --- 1 --- @ 1,60 --- supersport --- 4/10

 

Rich Hill VS Chris Sampson

 

Hill je bio katastrofa u spring trainingu. Prosle godine u spring trainingu u 15.2 inninga nije prošetao niti jednog battera. Ove godine je u 1.1 inninga prošetao njih čak 6. Mora se popravit ako misli zadržati mjesto u rotaciji.

 

Sampson prošle sezone u 24 nastupa imao omjer 7-8 uz 4.59 ERA. Solidan pitcher. Zadnjih nekoliko tjedana prošle sezone je propustio zbog ozljede lakta.

 

Pitcheri nisu razlog zašto danas na Cubse. Houston je slab u gostima, to se zna. Cubsi su dosta dobri kući, to je ajmo reći jedan razlog zašto dans na Cubse.

Glavni razlog je Fukudome koji je došao iz Chunichi Dragonsa u majore ove sezone. U prva 3 nastupa ove sezone ima 4-for-8, 2 doublea , homer , 3 RBI-a , 4 walka. 2 od svoja 3 runa je postigao jučer u pobijedi Cubsa protiv Brewersa.

 

Cubsi su prošle sezone protiv Astrosa ostvarili učinak od 8 pobjeda i 7 poraza. Kući na Wrigley Fieldu su dobili 6 od 9 tekmi protiv Astrosa i to je još jedan od razloga zašto danas na Cubse

Share this post


Link to post
Share on other sites

22:05 Colorado Rockies - Arizona Diamondbacks --- under 10,5 --- supersport --- 3/10

 

Granica je 10,5 jer je opće poznato da je na Coors fieldu granica gotovo uvijek 10,5 ako ne i više zbog nadmorske visine na kojoj loptice dalje i bolje lete. To je u povijesti bilo puno izraženije jer nisu imali posebnu prostoriju sa ovlaživaćem.

 

Ovjde igram under zbog razloga što obje ekipe štekaju u napadu.

Colorado je u 3 utakmice u gostima kod Cardinalsa uspio postići samo 5 runova

Arizona pak 11 runova u 3 tekme u gostima kod Cincinnati Redsa

 

Obje ekipe su dobile svoje prve tekme ove sezone, ali onda su skupile 2 poraza. Ovdje mi je jako teško prognozirati tko će pobijediti.

Napad Arizone je radio malo bolje, ali opet ne vjerujem da će danas biti puno bolji. Ovdje vidim jedan veći under. Nekih 7 runova maksimalno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...