Bet-Club

Paysafecard dostupan u Hrvatskoj

U Hrvatskoj je od nedavno postao dostupan paysafecard – jednan od najjednostavnijih načina za plaćanje na internetu. Radi se o bonovima određenih vrijednosti koji funkcioniraju slično kao bonovi za mobitel. Na prodajnom mjestu kupujete paysafecard karticu željenog iznosa i dobivate 16-znamenkastog kod i pripadajući PIN. Prilikom uplate na internetu upisujete navedeni kod i automatski dolazi do uplate – brzo, jednostavno i sigurno.

Paysafecard je dostupan na svim prodajnim mjestima Tiska (preko 1300 lokacija) što znači da je lako dostupan svima. Prodaje se u vrijednostima od 50, 100, 200 i 500 HRK. Važno je napomenuti da prilikom uplate ne morate iskoristiti cijeli iznos bona. Iznos od 200 HRK možete uplatiti na dva mjesta npr. na svakom po 100 HRK.

Danas gotovo sve kladionice, poker i casino stranice podržavaju uplatu putem paysafecarda, ali budući da je on u HR dostupan tek od nedavno stvari baš i ne funkcioniraju najbolje. U početku je moguće da bonovi kupljeni u Hrvatskoj ne funkcioniraju na nekim stranicama, jer još nisu sklopljeni ugovori o aktivaciji usluge između paysafecard grupe i te stranice. Kroz mjesec dana bi sve trebalo proraditi kako treba i ne bi trebalo biti razlike između bona kupljenoga u Hrvatskoj ili Sloveniji.

Exit mobile version