Bet-Club

Velika facebook nagradna igra

[notice]Nagradna igra je završila.[/notice]

Bet-Club nastavlja nagrađivat svoje posjetitelje, članove i fanove. Uglavnom sve one koji nas prate i sudjeluju u raspravama, kako na samom portalu, tako i na forumu, facebooku.

Tako u srijedu kreće nova nagradna igara za naše facebook fanove. Drago nam je da nas na facebooku pratite u ovolikom broju i stoga ćemo neke od vas usrećiti s lijepim nagradama.

Međutim,  kao i svaka nagradna igra i za ovu treba malo truda. Stvar je vrlo jednostavna! Svi facebook fanovi su uključeni u ovu nagradnu igru, ali glavnu nagradu osvaja onaj član koji se najviše potrudi.

Naime, kao što sam naziv kaže POZOVI PRIJATELJA,  znači da fan koji pozove najviše svojih facebook prijatelja osvaja glavnu nagradu.

A kako ćemo to znati?

Bet-Club će u srijedu, 26.10.2011. objavit status na svom facebook profilu pod nazivom POZOVI PRIJATELJA, a naš „stari član“ mora komentirat taj status sa riječi “Bet-Club“.  Njegovi prijatelji koje je pozvao moraju „lajkat“ njegov komentar i onaj član koji bude imao najviše „lajkova“ ili “sviđa mi se” na svom komentaru “Bet-Club”, osvaja glavnu nagradu u iznosu od 100€! Ali to naravno nije sve. Nasumično ćemo odabrat i troje članova koji su lajkali komentar pobjednika i njih također nagraditi, svakog pojedinačno u iznosu od 15€ te na taj način poželjeti još bolju dobrodošlicu. Ukupni fond nagrada iznosi 145€ i navedeni iznosi će biti dodijeljeni u obliku vouchera za bet-at-home kladionicu.

Nagradna igra traje od srijede 26.10.2011. do nedjelje 30.10.2011., a proglašenje pobjednika objavit ćemo u ponedjeljak 31.10.2011.

Mislimo da je ovo dovoljan razlog da već krenete sa slanjem Bet-Club facebook pozivnica te svojim prijateljima objasnite što moraju učiniti od srijede 26.10.2011. do nedjelje 30.10.2011.

Sretno svima i krenite s pripremama!

Exit mobile version