Jump to content
Sign in to follow this  
Goran1

Nedjelja 13.05.2007.

Recommended Posts

17:00, Gimnastic de Tarragona - Real Sociedad

 

Još je 5 kola ostalo do kraja Primere, derbi začelja igra se u Tarragoni gdje posljednji Gimnastic, koji je dosad sakupio 27 bodova, dočekuje predposljednji Real iz Sociedada koji ima 3 boda više. Na 18. mjestu je Celta sa 30, dok su iznad linije sa 33 boda Levante i Athletico iz Bilbaoa.

 

Gimnastic je iz treće lige, nakon samo dvije sezone u drugoj, došao me

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tottenham-Man.City (-3+) x2 @ 1,84 @ 16,00h @ Germania

 

ulog: 9/10

Zadnje kolo engleskog Premiershipa u kojem se sastaju dvije momčadi koje koje su svoje ciljeve ostvarile.

 

Tottenham je došao do 6 pozicije koja sljedeće sezone osigurava igranje u cupu UEFA. Tu poziciju mogu izgubiti jedino ako danas izgube, a Reading pobjedi Blackburn u gostima, ali ta opcija mi baš nije izgledna s obzirom kako Spursi igraju doma ove sezone i trenutna forma i stanje momčadi Cityja. Tottenham je moja omiljena momčad za overe i tijekom sezone donijeli su mi jako puno love http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif . Imaju strašan napadački potencijal Berbatov kojeg nakon ove sezone tra

Share this post


Link to post
Share on other sites

Denmark - 1. Division

 

13:00 Olstykke - Aarhus FC 1 @2.00 Sportingbet

 

Jos se nije stiglo do same zavrsnice 2. danske lige, ali vec sada se resavaju mnoge stvari. Izmedju ostalog i pitanje opstanka. Olstykke ima smesne rezultate i pitanje je da li zasluzuje opstanak, ali u toj ligi ima toliko smesnih ekipa, da neke od njih ipak moraju i ostati. Olstykke je mozda jedna od njih. Ukoliko danas pobedi. U suprotnom... bice tesko. Iz lige ispadaju 3 ekipa, a Olstykke je upravo ta treca odozdo. Ima 20 bodova i u narednih 8 kola mora prestici na tebeli neku od 4 ekipa koje su u manjoj bodovnoj prednosti. Najbliza od njih je Aarhus FC koji ima samo bod vise. Olstykke nema pobedu kod kuce u poslednje 4 utakmice a u goste dolazi ekipa koja ima samo jedan remi na gostovanjima i sve ostalo su porazi. Ne vidim bolju priliku da Olstykke prekine crnu seriju kao domacin, mada njima je celo prvenstvo crna serija http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif . Ujedno bi preskocio za 2 boda direktnog rivala u borbi za opstanak.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...