Jump to content

Top Members


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/23/2010 in Posts

  1. 1 point
    Zahvaljujem na ukazanom. Ispravljam! Pozdrav!
  2. 1 point
    Naziv kladionice: MaxBet Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 21:30 Naziv para: Porto - Rio Ave Tip para: 1 & 2-5 golova Tečaj: 1.600 Ev. dobitak: 6.600 Ev. gubitak: 1.600
  3. 1 point
    Pozdrav druze, ajde ukljuci se da bude zanimljivije , Hvala na cestitkama
  4. 1 point
    Pozdrav novom/starom članu pimpbeckham.
  5. 1 point
    Pozdrav i dobrodošao! Trenutno se natječemo prestiža radi i zbog održanja foruma. Nagrade su obično kada su europska ili svjetska natjecanja. Na zadnjem natjecanj SP Katar je rockytomas osvojio 100 eura. Ove godine je Europsko prvenstvo i tu će biti nagrada.
  6. 1 point
    Pozdrav natjecateljima i gostima! I u ovom mjesecu uspješan odabir parova! Vaši komentari su dobrodošli!
  7. 1 point
    Pobjednik natjecanja - Bet-Club liga rujan 2023. 1. rockytomas Iskrene čestitike!
  8. 1 point
    Pobjednik natjecanja - Bet-Club liga veljača 2023. 1. rockytomas Iskrene čestitike!
  9. 1 point
    Sretan rođendan rockytomas!
  10. 1 point
    Naziv kladionice: bet365 Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 20:00 Naziv para: Iran - SAD/ Kartoni Iran/ Tip para: vise od 2,5 kartona Tečaj: 1.830 Ev. dobitak: 6.830 Ev. gubitak: 1.830
  11. 1 point
    18 hours ago, Dwiz said: KATAR 2022. Pozdrav svima Povodom SP u nogometu imati cemo natjecanje po uzoru na BC ligu u trajanju od mjesec dana. Pobjednik dobiva 100 EUR u obliku paysafecard bona ili drugog odgovarajuceg bona istog iznosa ukoliko nije moguce iskoristiti Paysafe u toj zemlji. Pravila natjecanja i dnevne teme ce biti ovdje. Malo je sve ispalo u zadnji cas, ali ipak cemo odrzati natjecanje iako nije pronadjen adekvatan sponzor. Sretno svima!
  12. 1 point
    Prema dostupnim informacijama u pripremi je nagradna igra vezana uz Svjetsko prvenstvo u nogometu u Kataru. Podrobnije informacije očekuju se uskoro.
  13. 1 point
    Prenio sam Dwizu tvoj prijedlog i nadam se da će se oglasiti, pa ćemo vidjeti kako dalje. Pozdrav.
  14. 1 point
    Možda se u međuvremenu štogod promjenilo u poslovanju kladionica, a da mi neznamo, pa ću uputiti mail sa zahtjevom za sponzorstvom na neke naše kladionice, a odgovor ako ga dobije objaviti ću ovdje. Krećem sa SuperSportom. Pozdrav.
  15. 1 point
    Pozdrav svima, da se osvrnem na upit prije 2 dana o novim sponzorima. To nije iskljuceno, ali dosta je teze nego prije. Problem je u novim zakonima koji na podrucju HR blokiraju sve strane kladionice, tako da su zapravo samo lokalne kladionice postale dozvoljene. Ne znam kakva je situacija u BIH i Srbiji. Tako da vise nije moguce naci jednu kladionicu koja bi bila dostupna u svim zemljama kao sponzom. Ako se pronadje HR kladionica, isplata bi bila moguca samo igracima iz HR. Jedna od opcija bi bila da se u svakoj zemlji nadje po jedna sponzor i to je problem zbog kojega sam rekao da je situacija teza nego prije, ali smatram da nije iskljucena opcija. Zelim svim uspjesan kladionicarski viken!
  16. 1 point
    Pobjednik natjecanja - Bet-Club liga studeni 2021. 1. Tuto Iskrene čestitike! 
  17. 1 point
    Cestitke Bukovik
  18. 1 point
    Pobjednik natjecanja - Bet-Club liga svibanj 2021. 1. Bukovik813 Iskrene čestitike!
  19. 1 point
  20. 1 point
    Svakodnevno u prvom postu napisana su osnovna pravila za postavljanje para na natjecanje, Na dnu posta piše Pravila, a to je ujedno i link koji ti otvara 'Pravila natjecanja - Bet-Club lige'. Pozdrav i sretno u Novoj 2020. godini.
  21. 1 point
    Prijedlog za večeras: MLB - Pinnacle Boston Red Sox - Cleveland Indians - Boston Red Sox Texas Rangers - Seattle Mariners - Texas Rangers Miami Marlins - Washington Nationals - Washington Nationals Uspješan odabir!
  22. 1 point
×
×
  • Create New...