Jump to content

Tuto

Super Moderator
 • Content Count

  34,604
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  79

Tuto last won the day on December 30 2019

Tuto had the most liked content!

Community Reputation

128 Excellent

About Tuto

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Lič - Gorski kotar
 • Interests
  MLB - NHL

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Par se postavlja na natjecanje putem linka na Skriptu za unos parova. Popunite skriptu, kliknite 'Ispiši' i kopirajte u dnevni topic. Minimalan tečaj para koji se postavlja na natjecanje iznosi 1,500. Zabranjuje se editranje već postavljenog para. U slučaju pogreške, natjecatelj može u novom postu pojasniti u čemu je greška. Par se postavlja na natjecanje najkasnije 5 minuta prije službenog početka susreta. Pravila.
 2. Par se postavlja na natjecanje putem linka na Skriptu za unos parova. Popunite skriptu, kliknite 'Ispiši' i kopirajte u dnevni topic. Minimalan tečaj para koji se postavlja na natjecanje iznosi 1,500. Zabranjuje se editranje već postavljenog para. U slučaju pogreške, natjecatelj može u novom postu pojasniti u čemu je greška. Par se postavlja na natjecanje najkasnije 5 minuta prije službenog početka susreta. Pravila.
 3. Par se postavlja na natjecanje putem linka na Skriptu za unos parova. Popunite skriptu, kliknite 'Ispiši' i kopirajte u dnevni topic. Minimalan tečaj para koji se postavlja na natjecanje iznosi 1,500. Zabranjuje se editranje već postavljenog para. U slučaju pogreške, natjecatelj može u novom postu pojasniti u čemu je greška. Par se postavlja na natjecanje najkasnije 5 minuta prije službenog početka susreta. Pravila.
 4. Par se postavlja na natjecanje putem linka na Skriptu za unos parova. Popunite skriptu, kliknite 'Ispiši' i kopirajte u dnevni topic. Minimalan tečaj para koji se postavlja na natjecanje iznosi 1,500. Zabranjuje se editranje već postavljenog para. U slučaju pogreške, natjecatelj može u novom postu pojasniti u čemu je greška. Par se postavlja na natjecanje najkasnije 5 minuta prije službenog početka susreta. Pravila.
 5. Par se postavlja na natjecanje putem linka na Skriptu za unos parova. Popunite skriptu, kliknite 'Ispiši' i kopirajte u dnevni topic. Minimalan tečaj para koji se postavlja na natjecanje iznosi 1,500. Zabranjuje se editranje već postavljenog para. U slučaju pogreške, natjecatelj može u novom postu pojasniti u čemu je greška. Par se postavlja na natjecanje najkasnije 5 minuta prije službenog početka susreta. Pravila.
 6. Par se postavlja na natjecanje putem linka na Skriptu za unos parova. Popunite skriptu, kliknite 'Ispiši' i kopirajte u dnevni topic. Minimalan tečaj para koji se postavlja na natjecanje iznosi 1,500. Zabranjuje se editranje već postavljenog para. U slučaju pogreške, natjecatelj može u novom postu pojasniti u čemu je greška. Par se postavlja na natjecanje najkasnije 5 minuta prije službenog početka susreta. Pravila.
 7. Par se postavlja na natjecanje putem linka na Skriptu za unos parova. Popunite skriptu, kliknite 'Ispiši' i kopirajte u dnevni topic. Minimalan tečaj para koji se postavlja na natjecanje iznosi 1,500. Zabranjuje se editranje već postavljenog para. U slučaju pogreške, natjecatelj može u novom postu pojasniti u čemu je greška. Par se postavlja na natjecanje najkasnije 5 minuta prije službenog početka susreta. Pravila.
 8. Tuto

  23.09.2020.

  Pozdrav natjecateljima i gostima! Uspješan odabir parova! Vaš komentar ovdje je dobrodošao!
 9. Naziv kladionice: SuperSport Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 14:00 Naziv para: RamosVinolas A.-Bublik A. Tip para: 1 Tečaj: 1.550 Ev. dobitak: 6.550 Ev. gubitak: 1.550
 10. Tuto

  22.09.2020.

  Pozdrav natjecateljima i gostima! Uspješan odabir parova! Vaš komentar ovdje je dobrodošao!
 11. Naziv kladionice: SuperSport Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 20:45 Naziv para: AC Milan-Bologna FC Tip para: 1 Tečaj: 1.550 Ev. dobitak: 6.550 Ev. gubitak: 1.550
 12. Tuto

  21.09.2020.

  Pozdrav natjecateljima i gostima! Uspješan odabir parova! Vaš komentar ovdje je dobrodošao!
 13. Naziv kladionice: SuperSport Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 17:30 Naziv para: Chelsea/odg-FC Liverpool Tip para: da Tečaj: 1.550 Ev. dobitak: 6.550 Ev. gubitak: 1.550
 14. Tuto

  20.09.2020.

  Pozdrav natjecateljima i gostima! Uspješan odabir parova! Vaš komentar ovdje je dobrodošao!
 15. Naziv kladionice: SuperSport Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 17:00 Naziv para: HNKGorica(rgzb2,5)-IstraPu Tip para: 1+više Tečaj: 2.300 Ev. dobitak: 7.300 Ev. gubitak: 2.300
×
×
 • Create New...