Jump to content

Tuto

Super Moderator
 • Content Count

  37,214
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  85

Tuto last won the day on November 20

Tuto had the most liked content!

Community Reputation

135 Excellent

About Tuto

 • Rank
  Bet-Club Team
 • Birthday January 14

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Lič - Gorski kotar
 • Interests
  MLB - NHL

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Naziv kladionice: SuperSport Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 19:00 Naziv para: Cartagena(PiK)-VillaB Tip para: 1 Tečaj: 1.500 Ev. dobitak: 6.500 Ev. gubitak: 1.500
 2. Tuto

  07.12.2022.

  Pozdrav natjecateljima i gostima! I u ovom mjesecu uspješan odabir parova! Vaši komentari su dobrodošli!
 3. Naziv kladionice: SuperSport Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 16:00 Naziv para: Ziyech H.(idg)-Mar-Špa Tip para: daje Tečaj: 5.000 Ev. dobitak: 10.000 Ev. gubitak: 5.000
 4. Naziv kladionice: SuperSport Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 16:00 Naziv para: Maroko(rgzb2,5)-Španjolska Tip para: više Tečaj: 2.800 Ev. dobitak: 7.800 Ev. gubitak: 2.800
 5. Samo utakmica sa svjetskog prvenstva! Par se postavlja na natjecanje putem linka na Skriptu za unos parova. Popunite skriptu, kliknite 'Ispiši' i kopirajte u dnevni topic. Minimalan tečaj para koji se postavlja na natjecanje iznosi 1,500. Zabranjuje se editranje već postavljenog para. U slučaju pogreške, natjecatelj može u novom postu pojasniti u čemu je greška. Par se postavlja na natjecanje najkasnije 5 minuta prije službenog početka susreta. Pravila.
 6. Samo utakmica sa svjetskog prvenstva! Par se postavlja na natjecanje putem linka na Skriptu za unos parova. Popunite skriptu, kliknite 'Ispiši' i kopirajte u dnevni topic. Minimalan tečaj para koji se postavlja na natjecanje iznosi 1,500. Zabranjuje se editranje već postavljenog para. U slučaju pogreške, natjecatelj može u novom postu pojasniti u čemu je greška. Par se postavlja na natjecanje najkasnije 5 minuta prije službenog početka susreta. Pravila.
 7. Par se postavlja na natjecanje putem linka na Skriptu za unos parova. Popunite skriptu, kliknite 'Ispiši' i kopirajte u dnevni topic. Minimalan tečaj para koji se postavlja na natjecanje iznosi 1,500. Zabranjuje se editranje već postavljenog para. U slučaju pogreške, natjecatelj može u novom postu pojasniti u čemu je greška. Par se postavlja na natjecanje najkasnije 5 minuta prije službenog početka susreta. Pravila.
 8. Par se postavlja na natjecanje putem linka na Skriptu za unos parova. Popunite skriptu, kliknite 'Ispiši' i kopirajte u dnevni topic. Minimalan tečaj para koji se postavlja na natjecanje iznosi 1,500. Zabranjuje se editranje već postavljenog para. U slučaju pogreške, natjecatelj može u novom postu pojasniti u čemu je greška. Par se postavlja na natjecanje najkasnije 5 minuta prije službenog početka susreta. Pravila.
 9. Par se postavlja na natjecanje putem linka na Skriptu za unos parova. Popunite skriptu, kliknite 'Ispiši' i kopirajte u dnevni topic. Minimalan tečaj para koji se postavlja na natjecanje iznosi 1,500. Zabranjuje se editranje već postavljenog para. U slučaju pogreške, natjecatelj može u novom postu pojasniti u čemu je greška. Par se postavlja na natjecanje najkasnije 5 minuta prije službenog početka susreta. Pravila.
 10. Par se postavlja na natjecanje putem linka na Skriptu za unos parova. Popunite skriptu, kliknite 'Ispiši' i kopirajte u dnevni topic. Minimalan tečaj para koji se postavlja na natjecanje iznosi 1,500. Zabranjuje se editranje već postavljenog para. U slučaju pogreške, natjecatelj može u novom postu pojasniti u čemu je greška. Par se postavlja na natjecanje najkasnije 5 minuta prije službenog početka susreta. Pravila.
 11. Par se postavlja na natjecanje putem linka na Skriptu za unos parova. Popunite skriptu, kliknite 'Ispiši' i kopirajte u dnevni topic. Minimalan tečaj para koji se postavlja na natjecanje iznosi 1,500. Zabranjuje se editranje već postavljenog para. U slučaju pogreške, natjecatelj može u novom postu pojasniti u čemu je greška. Par se postavlja na natjecanje najkasnije 5 minuta prije službenog početka susreta. Pravila.
 12. Par se postavlja na natjecanje putem linka na Skriptu za unos parova. Popunite skriptu, kliknite 'Ispiši' i kopirajte u dnevni topic. Minimalan tečaj para koji se postavlja na natjecanje iznosi 1,500. Zabranjuje se editranje već postavljenog para. U slučaju pogreške, natjecatelj može u novom postu pojasniti u čemu je greška. Par se postavlja na natjecanje najkasnije 5 minuta prije službenog početka susreta. Pravila.
 13. Tuto

  06.12.2022.

  Pozdrav natjecateljima i gostima! I u ovom mjesecu uspješan odabir parova! Vaši komentari su dobrodošli!
 14. Naziv kladionice: SuperSport Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 16:00 Naziv para: Japan(1.p1,5)-Hrvatska Tip para: više Tečaj: 3.200 Ev. dobitak: 8.200 Ev. gubitak: 3.200
 15. Naziv kladionice: SuperSport Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 20:00 Naziv para: Brazil(rgzb2,5)-J.Koreja Tip para: više Tečaj: 2.050 Ev. dobitak: 7.050 Ev. gubitak: 2.050
×
×
 • Create New...