Jump to content

Ezio

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ezio

  • Rank
    Registriran
  1. Ezio

    Bwin

    A jel ti posle stanje bilo u minusu? Meni uvek pise rezervisano kad nesto uplatim ali taj novac ne mogu da diram,tek kad predje u raspolozivo e onda mogu sa njim da rspolazem.Fakticki mogao bih da uplatim neku sumu i sacekam ponedeljak,odem u banku i podignem taj novac a posle da budem u minusu.
  2. Ezio

    Bwin

    Koliko je to vise,ja sam uplacivao po opkladi max do 100e i do sada nisam imao problema.I kad god malo duze ne igram kod njih salju mi ponude za one bonuse od 5e koje retko uzimam,mada su im uslovi za okretanje bonusa najbolji.Treba 5x da okrenes na kvotu mislim 1,2 ali mozes da podignes sve sto zaradis i pre okretanja bonusa. A bas me interesuje to za ogranicavanje uplate jer sam juce izvrsio prvu uplatu kod William Hil-a i ogranicili su mi ulog na 43e,a mislio sam da su jaka kladionica.Pitao sam podrsku i kazu da je tako odluceno za sport a kao da mi nisu ogranicili poker i kazino Eh i da dodam,da li se jos nekom desava da kad uplati preko Raifaizen kartice sredstva budu rezervisana a posle ponedeljkom umesto da ih skinu sa stanja pojave se ponovo u raspoloziva Meni se to redovno desava i mogu da podignem taj novac ili ponovo negde uplatim ali posle kad ponovo preseku stanje budem u minusu na kartici.sto je po meni nelogicno mislim da ne bi trebalo da tako moze?
  3. Ezio

    Bet-at-home

    Hvala na pomoci.Uspeo sam da izvrsim isplatu. Nisam ni sam siguran ali mislim da je problem bio sto sam prvi put kucao i cente,a i sam znam da na drugim kladionicama to ne moze uvek izbace obavestenje pa kucas ceo broj,ovde mi nista nije izaslo vec je prihvatilo sumu(prvi put povlacim sa BAH).Posto sam video sutradan da nije izvrsena isplata ja sam pretpostavio da je to u pitanju i ukucao ceo broj ali su mi nakon toga zatvorili racun i od tada ide moja diskusija sa njihovom podrskom.Juce sam bezveze ponovo probao isplatu i vidim da je prosla. Da i razlika je sto nisam ovaj put upisao ulicu banke vec samo naziv i sediste. edit I dalje ista stvar,nije prosla isplata,opet blokirali racun pa odblokirali a korisnicki servis nema pojma sta da mi kaze i o cemu se radi
  4. Ezio

    Bet-at-home

    Nakon mog odgovora na njihovo pitanje ko je uplatio novac u kojoj valuti i kako,ja sam im odgovorio da sam dobio nagradu na jednom sajtu koji je verovatno uplatio u PLN valuti i preko bankovne transakcije:Poslali su mi odgovor Poštovani Posto je u pitanju nagradna novac za kladjenje, Vi morate tu sumu novca najmanje tri puta da obrnete sa najmanjom ukupnom kvotom od 1.5 i tad mozete sebi da isplatite novac. Ulozate tako da ukupan zbir toga bude 150€. Srdačan pozdrav Znaci cim sam pomenuo nagradu oni odmah pomisle da je neki bonus u pitanju.Nikako da se sa njima objasnim Sad sam zatrazio od njih i od sajta koji je uplatio da mi potvrde da je u pitanju bonus.Cisto da se ne bih preterano nadao ako napravim neke novce da ni tad ne budem mogao da ih povucem A evo i slike kako izgleda na stanju Znaci u pitanju su male pare ali zelim da znam na cemu sam.
  5. Ezio

    Bet-at-home

    Ne,pise mi samo Uplata i iznos u evrima, ne pise other.I novac nije nikakav bonus niti se treba okretati.
  6. Ezio

    Bet-at-home

    Drugari treba mi vas savet i misljenje.Na jednom poljskom sajtu sam dobio nagradu 50 evra na bet at home racunu.Pare su uplacene i legle na moj racun,ali kad sam probao isplatu nista se nije desilo na racunu je i dalje 50,24 evra a sredstva u obradi stoji nula.Onda sam sledeci dan pokusao ponovo isplatu na moj devizni racun kao i prvi put i opet isto ali su mi posle toga zakljucali nalog.Zatim sam im slao mailove i trazio objasnjenje sto mi je iskljucen nalog ali mi nisu dali razlog vec mi je nalog ponovo ukljucen,poslali mi user i pass bez objasnjenja. Zatim sam slao mail da pitam zasto ne mogu da izvrsim isplatu a oni me pitaju da li sam zatrazio isplazu u PLN valuti (Poljski zloti).ja naravno nisam jer meni svuda stoji u evrima.Pa me pitaju da li sam ja uplatio novac kako i u kojoj valuti.Posto sam ja novac dobio od sajta koji se nalazi u Poljskoj verovatno su oni uplatili u njihovoj valuti.Ali me sad zanima kakve to veze ima i zasto ja sad ne mogu da podignem taj novac u evrima. I da dodam da sam na ovom sajtu dobio jos jednom ali u sportingbetu i tu nisam imao nikakvih problema oko isplate.Ali ovaj put sponzor im je bet at home i kod njih je nagrada ali ne mogu da je podignem,a jos gore da igram sa njom pa slucajno napravim neke pare pa i njih da ne mogu da podignem
×
×
  • Create New...