Jump to content

Nexus

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nexus

  • Rank
    Registriran
  1. Nexus

    30.04.2013.

    Fudbal - Liga prvaka 20:45h Real Madrid - B.Dortmund Tip: Over 4,5 cards Kvota: 1,83 Bet365 H.webb je sudija. Jedan od najboljih i jedan od najgorih sudija. Negdje sam pročitao da je UEFA ovog sudiju rangirala na visoko 3.mjesto, ali....fudbalska javnost ovom sudiji ne bi dala da sudi ni kvailfikacije, a ne ovu fazu Lige prvaka. Uglavnom, Webb je sudija koji kartone dijeli po nekom svom opredjeljenju. Startove gdje se noge lome ne sankcionise, dok neke sitne stvari dijeli kartone. Nema nekog pravila. Njegov internacionalni prosjek je 4,14 kartona. Večerašnja tekma, ako ne zaslužuje oštar tempo i barem 5 kartona, onda nije polufinale Lige prvaka. Zato toplo preporučujem over 4,5 kartona u Bet365, jer Bet 365 crvene kartone računa kao 2, a mislim da bi mogao biti i crveni karton večeras.
  2. Nexus

    29.04.2013

    Fudbal - Ireland Premier league 20:45h Bray - Cork City Tip:[glow=red,2,300] Cork City [/glow] Kvota: 2,14 5Dimes STAKE: 3/10 Ovo je susret jedne od najgore odbrane (Bray) i jednog od najgorih napada (Cork). Da još gore bude po Bray oni se večeras suočavaju sa brojnim izostancima. Nedostaju: Mitchell, O Conor K. O Conor S., Earley i Dempesey. Posljednja 3 su upitni, ali prema zadnjm informacijama nece biti dostupni. Kod Cork je situacija slićna. Nedostaju: Lenihan, Murrey K, Murrey D. a upitni su: Dunleavy, Dunnehy i napadač Kavanagh. Kavanagh bi ipak možda mogao i da nastupi. Cork tradicionalno igra dobro protiv Bray. U posljednjih 9 utakmica 7 puta su pobijedili, 1 izgubili i 1 nerješeno igrali. Cork igra tvro, jako malo prima i jako malo daje golova. Vani nemaju pobjede i mislim da večeras imaju šansu da znato oslabljenog slabog Bray pobijede.
  3. Nexus

    29.04.2013

    Fudbal - Ireland Premier league 20:45h St.Patricks - Bohemians Tip:[glow=red,2,300] St.Patricks AH -1,0 [/glow] Kvota: 2,02 Pinnacle Sports STAKE 3/10 St.Patricks u veliki derbi "četvorke" ulazi nakon nerješenog rezultata kući sa Derrijem. U ovoj utakmici trener domaćih neće moći računati na igrača sredine terena Bolger. Radi se o standardnom igrači, ali na klupi "svetaca" ima kvalitetnih igrača koji ga mogu zamijeniti. St.Patricks je dodatno motivisan da večeras pobijedi velike rivale zbog nedavno potpisanog ugovora o sponzorstvu sa Clune Construction L.P. "The Saints" su nepobjedivi u posljednjih 7 okršaja sa Bohemians. Bohemians je u katastrofalnoj formi, ali pokazuju znake oporavka. Međutim, mislim da je to nedovoljno da bi večeras napravili neko iznenađenje. Heary, Paiseley su definitivno van sastava, oba odbrambena igrača. Također, upitan je nastup još dvojice standardnih odbrambenih igrača Pender, Scully i definitivno neće biti u sastavu igrača sredine terena O Brien, ali on je svakako rezervista. U prošloj utakmici protiv Bray, Bohsi su pokazali znake napretka u formi i pobijedili su Bray sa 3:2, ali je to bila slaba pobjeda nad ionako slabim Brayem. Mislim da St Patricks moze pobijediti u hendikepu, ali za svaki slučaj, a kvota je odlična, AH -1,0.
  4. Nexus

    26.04.2013

    Fudbal - Ireland premier league 20:45h Dundalk - Cork City Tip: Dundalk Kvota: 2,37 5Dimes STAKE 4/10 Tvrda utakmica, ali Dundalk je po menibolji sastav od Corka. U malo boljoj formi su od gostiju. Oba tima imaju određenih, manje bitnih izostanaka. Dundalk još nema kući pobjede i mislim da je ovo pravo vrijeme za pobjedu. Tradicija ne ide u korist ovom tipu, ali mislim da je vrijeme da se okrene nova stranica.
  5. Nexus

    25.04.2013.

    Fudbal - Evropa liga 21:05h Basel - Chelsea Tip: Asian hendicap cards 0 Basel Kvota: 2,00 Bet365 Prosli put me na utakmic Rubin - Chelsea, majmun Oscar zeznuo i dobio u 90-toj minuti žiti karton i oborio mi tip jer je bio isti broj kartona. Da se ne desi opet, igra ah 0 na Basel, tako da u slucaju istog broja kartona, tip je VOID. Basel je u 12 odigranih tekmi u EL dobio 32 žuta kartona. 2 parna i 1 crveni. Napravio je nevjerovatnih 182 prekršaja što u prosjeku daje 15 po utakmici. Chelse je u EL za 6 odigranih dobio 9 kartona i napravio 55 prekršaja, a u LP od 6 odigranih dobio je 6 žutih kartona i napravio ukupno 66 prekršaja. Ako saberemo kartone i prekršaje dobijemo da je Chelsea u Evropi ove sezone dobio 15 žutih kartona i napravio 121 prekršaj, dakle 10 po utakmici. Basel je pravo naložen da večeras dobije engleze i neće se štediti. Očekujem agresivniju igru od njih. Sudija je Pavel Kralovec koji u prosjeku daje 4,09 kartona po utakmici. 1,81 domacinima, a 2,28 gostima, ali to je sveukupna statistika.
  6. Ne znam gdje drugo da stavim, ne zamjerite. Pokrenuo sam blog, pa se nadam da ce vam biti od koristi
  7. Ok, samo pitam, da vidim kako fercera, pa se ukljucim u rad foruma kad imam sta interesantno. Ja cu da napisem analizu, a ko hoce neka igra, ko nece ne mora. Jel tako?
  8. Vozdra svima. Mislm da me poznajete sa drugih foruma, pa evo da se registrujem i na vašem. Nadam se uspješnoj saradnji i moram odmah nesto da vas pitam. Gdje je 3za3 dio, ako i ima na forumu.
×
×
  • Create New...