Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dan

Konačno među prvima ,a ne samo naveče

kad je sve gotovo,pa ču probat odigrat nešto

ozbilnije i za veču sumicu

sreče puno svima (naravno i meni malo)

ave :wink:

Posted

Pozdrav!

Sretno u odabiru parova. Evo par mojih tipova:

Rapid - Kapfenberg @ tip X2 @ 3.00

Brann - HamKam @ tip X2 @ 2.25 (ili čista 2)

Wil - Gossau @ tip 1 @ 1.55

to je to, a da i naravno

Murray - Karlović @ tip2 @ 2.70

Vidim danas poćinje BiH liga, el ima već kakvih dojava?

Posted

Gledao sam svakakav tenis ali ovaj Karlović ja stvaeno ne znam kako bi nazvao to nego anti-tenis.

Taj čovjek imam samo odličan servis i jedini udarac koji zna je neki jadni obrambeni slice i ništa više.

Posted

Gledao sam svakakav tenis ali ovaj Karlović ja stvaeno ne znam kako bi nazvao to nego anti-tenis.Taj čovjek imam samo odličan servis i jedini udarac koji zna je neki jadni obrambeni slice i ništa više.

Znam da Karlo ne igra atraktivan tenis, ali nije bezrazložno na 22. mjestu (Murray je 9.). Karlo ima 29 godina, 208 cm i 104 kg, te za svoje predizpozicije ne može igrati atraktivno kao Nadal, Đoković i dr. Karlo je profesionalac od 2000. i do sada je uspio zaraditi 2.497.112 US$. Kada se sve sagleda, Karlović još igra veoma dobar tenis, a što je danas izgubio od boljeg igrača, ne može mu se uzeti za zlo. Kada se vidi da je Murray u 2. setu susreta imao 92% uspješnosti 1. servisa, te da je nakon 1. servisa ostvario 82% poena, može se zaključiti da je Murray odlično servirao, a da je Karlović imao lošiji servis od uobičajenog. Kod dobrih servera nema puno igre, a pogotovo se to ne može očekivati od tenisača od 208 cm.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...