Jump to content
Sign in to follow this  
PERKAN

06.02.2009. - Petak

Recommended Posts

21.30 Leixoes - Trofense tip 0-2 gola @1.65 Atlantik

 

Ekipa Leixoes -a je rekorder u Portugalskoj ligi po rezultatima 0-0.Naime u poslednja 4 kola su odigrali upravo ovaj rezultat.Njihova gol razlika na domacem terenu iznosi 8-7 .U zadnjih 9 utakmica sto kuci ili na strani sve su njim bile u UNDER-u.Mnogi ih već nazivaju "majstorima za male golove" i svi očekujemo da se taj niz nastavi i posle ovog kola. Posle ekspresnog početka, gde su igrali izuzetno dobro i u nekim trenucima bili i na prvoj poziciji, usledio je mali pad forme, ali ne toliko veliki, jer oni sve to uspevaju popraviti odličnom igrom u defanzivi, pa stime jako teško mogu izgubiti. Sve mečeve skoro završavaju nerešenim rezultatom i u poslednjih nekoliko mečeva samo ih je Porto na gostujućem terenu dobio u kupu sa 1:0, a da je ova ekipa majstor za remije pokazala je upravo ta utakmica, gde su se izuzetno dobro branili. Verujem u to da će se uspešno braniti i protiv jedne od najslabijih ekipa lige, Trofensea. Blagi su favorit na ovom meču, tako da očekujem njihovu minimalnu pobedu, uz to da neće primiti niti jedan pogodak.

 

Trofense je igrama pokazao da su jedni od favorita za ispadanja iz Super lige Portugala. Svoje rezultate su u poslednje vreme nešto malo popravili, a da se nalaze u dobroj formi po njih govori činjenica da su u poslednje četiri utakmice osvojili 5 bodova.

 

Domaća ekipa je favorit pred ovu utakmicu, ali će ulogu favorita zaboraviti i ponovo odličnom igrom pre svega u odbrani pokušati neprimiti gol, a onda iz kontri pokušati iskorititi greške svog protivnika. Sastaju se ekipe koje igraju izuzetno zatvoreno i teško je očekivati da na ovom mecu padne vise pogodaka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...