Jump to content
Sign in to follow this  
ivemali

08.03.2009. - Nedjelja

Recommended Posts

Graaazie Roma, che ci fai piangere abbraaacciati ancoraaa

Grazie Roma, graaazie Roma che ci fai vivere e sentiiiire ancora

una persooona nuooovaaa...(http://www.youtube.com/watch?v=6vdJLMY3TO)

 

Ponuda sa expekt.com:

Sat 09-03-07

16:00 AS Roma - Udinese 1.90 3.10 4.60

18:00 Genoa CFC - FC Internazionale 2.70 3.10 2.70

20:30 Torino FC - Juventus FC 3.10 3.10 2.40

Sun 09-03-08

15:00 AC Milan - Atalanta 1.60 3.40 7.00

15:00 SSC Napoli - S.S. Lazio 2.40 3.10 3.10

15:00 US Lecce - Reggina 2.25 2.95 3.55

15:00 Catania - AC Siena 2.20 3.10 3.50

15:00 ACF Fiorentina - US Palermo 1.70 3.25 5.75

15:00 Bologna - UC Sampdoria 2.40 3.10 3.10

15:00 Chievo Verona - Cagliari 2.20 3.10 3.50

 

"Probabili formazioni"

 

AC Milan - Atalanta - "Idemo dublje", slogan je koji najbolje opisuje Milan ovih dana. Impotentni, nisu se naigrali u Genovi, opet je otpalo nekoliko igrača. Seedorf je upao u zadnji tren, bilo bi bolje da nije. Pirlo nikakav, spor, neprecizan. Ancelotti je i dalje optimist, veliki meštar se javio iz Bruxellesa: "Peccato, peccato, peccato. Con tanti assi...Del resto si e vinto tutto". Kriza je i kod njih, Galliani je dobio zapovjed da kreše troškove. Love fali, preko tjedna su bili u posjeti dalekom i prijateljskom Kataru, dobili 2-1 Al Sadd. Osakaćeni su ovu utakmicu, od Kake i Dinha još izgleda ništa. Prognoziranje parova tri dana prije utakmice ima svoje nedostatke. Tako se meni desilo da sam odigrao na Atalantu a oni su igrali bez 3-4 najvažnija igrača. Osim toga, Chievo ima nekoliko njihovih bivših igrača ali eto ne stigne čovjek sve. Del Neri: "Sconfitta meritata" ("Glava ti služi kad se oženiš da na nju obisiš brkove"). I on je njihov bivši, neće mu teško past taj poraz. Floccari se vraća, Doni teško. Prošle godine je Atalanta dobila, trebala je i prvu utakmicu u Bergamu. Na jednoj strani nikakav Milan, na drugoj Atalanta nespremna za iznenađenje, najbolje preskočit, tip 2 0,5/10.

SSC Napoli - S.S. Lazio - Novi poraz Napolija ali su (slično kao nekidan u Kupu) uzdignute glave napustili Torino. Osjetila se želja i nova krv međutim nisu bili konkretni u zadnjih 20 metara. Reja izgleda neće pasti kao Prozor. Vraća se Gargano a s njim i promjena u postavi, u Torinu su 2. poluvrijeme igrali 4-3-1-2 i to je izgledalo bolje. Na drugoj strani se probudio Zarate a s njim i Lazio. Igrali su isto kao protiv Lecce-a, znači Pandev-Zarate tandem a lijevo je Foggia izluđivao Bellerija. Foggia: "Siamo migliorati". Protiv Juventusa u Kupu već viđeno, 1. poluvrijeme loši, drugo se digli i okrenili rezultat. Rossi: "Abbiamo meritato la vittoria". Zadnje dvije ovdje nerješeno, u Rimu se Lazio ispromašivao i izgubio utakmicu. Derbi utakmica, kod talijana je niži koeficijent na Napoli, vrijeme je za pobjedu, tip 1 AH(0/-0.5) 2,5/10 2.03.

US Lecce - Reggina - novi poraz abruzzesa, 4. iz cuga, nisu dali gola. U Udinama ravnopravni jedno poluvrijeme. Nije suđen penal na Papa Waigu, Lecce je jedini klub kojemu još nije sviran penal! Odmah nakon poraza Beretta se okrenio ovoj utakmici, direktnoj borbi za opstanak: "Con la Reggina dobbiamo vincere" ("Sprem'te se, sprem'te, abruzzesiiiii..."). Igra je loša u svim linijama, u napadu se igra individualno, nema bokova. Navijači protestiraju na treninzima, ambijent u gradu je loš. Bitan igrač Ariatti kažnjen sa 3 utakmice. Nesretni mogu biti u Reggini nakon domaćinstva Fiorentini. Bili su bolji, poveli, primili gol greškom Cirilla. Nabili goste u obranu, imali šanse, Frey je sve skidao. Oštećeni su za dva penala, svinjariju izvlačenja prekršaja van 16 metara ovdje je napravio Bergonzi. Vrlo gadna utakmica, ko izgubi može se polako spremat za B ligu iako bi ove godine i 35 bodova moglo biti dosta za opstanak. Zadnje dvije ovdje nerješeno, najesen 2-0 za Regginu u izjednačenoj utakmici. Gosti djeluju solidnije i mogli bi nešto iščupat, Cozza: "A Lecce conta solo vincere", tip 2 AH(0/+0.5) 2/10 1.94.

Catania - AC Siena - derby siciliano je pripao Cataniji, dali su 4 gola a dosad na gostovanjima samo 6. Zenga nije igrao sa trojicom naprijed već je nabio sredinu. Unatoč velikom rezultatu, najbolji je bio Bizzarri na golu, spasio 3-4 gola. Mascara (ocjene 8-9) je zabio gol sa centra pa ko nije vidio...Zenga: "Il 4-0 e risultato anche largo". U Cataniji je bio veliki doček kao da su osvojili Kup velesajamskih gradova. Odlični Morimoto kartoniran, igra Martinez. Realan je remi Siene protiv Genove, po običaju imali su posjed žoge i igru, nemoćni u napadu. Najgori napad prvenstva, 19 golova u 25 utakmica. Međusobni susreti, od 2002. igrali su 7 utakmica, 6 od toga nerješeno. Nula se i ovdje nameće, ne gori nikome pa bi se ovdje moglo igrat na pobjedu, prednost domaćima, tip 1 AH(0/-0.5) 2,5/10 1.8.

ACF Fiorentina - US Palermo - od evrope umorna Fiorentina je nekako uzela bod u Reggio Kalabriji. Slabiji na terenu, izdržali su pritisak domaćih. Konkurencija je kiksala pa je ovaj bod ipak vrijedan. Prandelli: "Difendiamo il quarto posto". Prenervozno je Palermo ušao u utakmicu sa Catanijom, rano su primili gol i ostali bez igrača. Teško je bilo do kraja, nosila ih je publika ali zero. Kad se prognozira ranije onda se ne znaju ni suci za utakmicu. Papak Rosetti je opet imao svoj dan, nepostojeći prekršaji, izvlačio je prekršaje na petercu van 16 metara...Palermo je proglasio silenzio stampa, od sredine tjedna su u karanteni. Zamparini: "Col Catania una disgrazia" ("Račun, virman, banke? Kučine i trice! Ja pod madrac slažem zlatne polugice"). Prvi impuls je bio igrati na njih ali mislim da će se u Firenci sredit i dobit ovu utakmicu, tip 1 2,5/10. Vrlo rijetko bude nerješeno.

Bologna - UC Sampdoria - loše i preko neke stvari igra Bologna, u Rimu bezidejni i sporadični u napadu. Mihajlović: "Sconfitta giusta e meritata". Igrali su loše i prije ali je trajao efekt novog trenera. Oglasila se šefica Francesca i unijela malo optimizma, uvjerena je u opstanak, u 12 kola imaju 7 utakmica kući, uglavnom sa konkurentima. Ja mislim da bi ona prije dala Mesiću nego Obami, kad bi morala birat. Cassano i Pazzini su uništili i ono malo što je ostalo od Milana. Walter Mazzarri je dobro postavio svoje, nabili su se na sredini, napadali preko bokova i tražili ovu dvojicu. Mazzarri: "Partita perfetta, o quasi". Repriza u Kupu protiv Intera, opet udvajanje preko bokova i prema napadačima. 3-0 je bilo na poluvrijeme, do kraja su čuvali rezultat. Ovdje su uvijek kompetitivni, dolaze bez 3-4 bitna igrača. U najjačem sastavu su igrali u tjednu, moglo bi se to osjetit, tip 1 AH(0/-0.5) 2,5/10 2.03.

Chievo Verona - Cagliari - zlata vrijedna 3 boda donio je Chievo iz Bergama. Izgledalo je da će ostat 0-0, onda je Di Carlo ubacio ex Langellu i ovaj je konačno proigrao i zabio. Pobjeda je zaslužena, Pellissier najbolji igrač. Marcolini: "Siamo stati perfetti". Inače tri zadnje kući su igrali 1-1 (Lecce, Catania, Sampdoria). Šteta što Cagliari nije dobio Torino, bili su nešto bolji, Matri je imao 2 mrtve šanse. Meni se čini da oni više neće jurit rezultat, nego će "puštat" utakmice do kraja i skupljat tako kredite za dogodine. Cagliari ovdje još nije dobio. Igrači Chieva imaju ogroman motiv, Langella je igrao i u Cagliariju, tip 1 AH(0/-0.5) 2,5/10 1.87.

Subotari - euroatlanske integracije:

AS Roma - Udinese - Pouzdano znam da ima ljudi koji nisu gledali Inter-Roma nego utakmicu na Blažičkovoj televiziji. Evo recimo moj ćaća. Sreća naša da imamo puno susjeda i oni imaju televizije pa ne moramo to trpit. I dalje kompleks pobjede u Milanu ima Roma, nakon najbolje utakmice u delta kvadrantu ovog tjedna. Imali su 0-2 i 1-3, masu šansi ali opet nisu dobili. Zanimljiva je postava kojom je Spalletti iznenadio Mourinha, 4-2-3-1 sa Vučinićem i Taddeijem široko, više po bokovima. Vratio se Panucci i odigrao solidno. Oštećeni za penal od Rizzolija, Spalletti: "Rigore di Balotelli inesistente", De Rossi: "Ancora una volta contro l'Inter succedono episodi molto dubbi. E' ora che qualcuno alzi la voce" ("Mogu da razumem da deca sa sobom u učionicu nose noževe i pištolje, ali su bombe ipak previše."). Spalletti je zbog dugoga jezika kažnjen ovu utakmicu. Imaju problema u sastavu, pogotovo u napadu, u tjednu dolazi Arsenal. Leđero je Udinese ušao u utakmicu sa Lecce-om. Drugo poluvrijeme su digli ritam, ušli su prvo D'Agostino a docnije i Di Natale, igralo se na gol gostiju i bodovi su uknjiženi. Marino: "Abbiamo fatto passi avanti". Nezgodno ali prednost gostima, tip 2 AH(0/+0.5) 2/10 2.2.

Genoa CFC - FC Internazionale - dobra stvar kad se gledaju talijanske utakmice je ta da se ne mora gledat vremenska prognoza. Ako je kod njih kiša, sutra je i u nas. Težak teren je Genovu dočekao u Sieni ali utakmica nije bila loša. 0-0 je realno ako se stavi na stranu poništen čisti gol Milita i stativa Palladina na kraju utakmice. Gasperini: "Peccato per il gol di Milito". Najbolji na terenu Thiago Motta. Gasperini: "Pronti a sfidare l'Inter", motivirani su, u Milanu su najesen iščupali bod sa 10 igrača. Inter i Roma su odigrali luđačku utakmicu. Nokautirani su domaći bili 1. poluvrijeme, primili 2 gola a mogli su još 2-3. Drugo lutrija i izmjene, Cambiasso u obranu, Balotelli uzeo stvar u svoje ruke, puno sreće i jedan bod. Mourinho: "E' un punto d'oro". Ubacio je Crespa na kraju jer je znao da će ovaj zabit glavom, rukom, guzicon, čime god treba. Navodno se Ibrahimović 2 sata prije utakmice na radiju kurčio da će dat gol pa ga je Mourinho odlučio odmorit malo. Vuku se repovi zbog suđenja, opet je Interu poklonjen penal. Zanimljivo, zadnji protiv njih je sviran prije godinu dana (vidi Lecce!). U srijedu kod Sampdorije loši, igrali su nešto izmjenjeni, obrana je kiksala. Mourinho je i dalje sam protiv svih, svađa se, drži monologe, sprema mu se i neka kazna. Uključio se i već zaboravljeni Zdenek Zeman: "Da un allenatore cosi, che ha a disposizione tanti campioni, mi sarei aspettato un gioco migliore". Putuje se u Inglešku, igraju prije Juventusa, sastav je nepoznanica, idemo na domaće, tip 1 AH(0) 2/10 1.94.

Torino FC - Juventus FC - gradski derbi u Torinu. Meni je prva asocijacija na Torino Fiat. Onda se sjetim onoga poručnika Bertorellija iz serije "'Allo 'Allo!". Pita ga Von Strohm odakle mu toliki činovi, ovaj mu kaže da je on veliki talijanski heroj i da ih je zaradio u Etiopiji, Abesiniji i u Fiata. Iščupao je nekompletni Torino remi na Sardiniji, bolje reći Sereni ga je iščupao. To im je šesti u sedam utakmica. Novellino: "Ottima prestazione". Nisu dobili derbi 14 godina, želja je ogromna, Abate: "Possiamo battere la Juventus". Juventus je dobio Napolija sa 6 izmjena u odnosu na London. Ništa lepršavo, igraju za 0-0 a dobijaju 1-0. Ranieri: "Risultato importtante". Kod Lazija u Kupu izborili solidnih 1-2, zabili opet iz odbijanca, poništen im gol. Dolazi Chelsea u utorak, upadaju u prvih 11: Mellberg, Poulsen, Giovinco, Saliahmidžić i Trezeguet, odmorit će Amauri, Nedved i jedan između Tiaga i Sissoka. Ipak je to klasa više, kad se sve zbroji i oduzme prednost gostima ali usitno, tip 2 AH(0/-0.5) 2/10 2.03.

 

FT AS Roma 1 - 1 Udinese +1.2

FT Genoa 0 - 2 Inter Milan -2

FT Torino 0 - 1 Juventus +2.06

FT AC Milan 3 - 0 Atalanta -0.5

FT Bologna 3 - 0 Sampdoria +2.575

FT Catania 0 - 3 Siena -2.5

FT Chievo 1 - 1 Cagliari -1.25

FT Fiorentina 0 - 2 Palermo -2.5

FT Lecce 0 - 0 Reggina +0.94

FT Napoli 0 - 2 Lazio -2.5

 

Uloženo 680 Vraćeno 617,371 90,8%

Posted Image

Edited by ivemali

Share this post


Link to post
Share on other sites

Milan - Atalanta:

ATALANTA, DELNERI: "COL MILAN NON RISCHIERO' GLI ACCIACCATI"

"La partita che mi interessa di piu e quella con il Torino fra quindici giorni, sara uno scontro diretto. Per cui a Milano non rischiero nessuno: giochera solo chi sara al cento per cento".

Možda je pila naopako ali ne igraju ni Doni ni Floccari. Milan i bez Seedorfa, nema veze, uvalit će gol-dva, ja ću uzet jedinicu ako bude negdje u super ponudi 1.7.

Napoli - Lazio:

Gargano ozljeđen, sezona je gotova. Fale i Datolo i Vitale, uskaču Pazienza, Bogliacino i Aronica. Opet rotacije. Denis i Santacroce su se potukli nakon treninga, rasulo opće. Preskočit ili igrat na Lazio.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...