Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

10.03.2009. - Utorak

Recommended Posts

Parovi uzvratnih susreta Lige prvaka (u zagradi rezultati prvih susreta)

 

20:45 - Liverpool - Real Madrid (1:0)

20:45 - Juventus - Chelsea (0:1)

20:45 - Panathenaikos - Villarreal (1:1)

20:45 - Bayern - Sporting Lisabon (5:0)

 

Moji prijedlozi:

 

Liverpool - Real Madrid - pobjeda Liverpoola ili manje od 2,5 gola

 

Juventus - Chelsea - oba daju gol ili manje od 2,5 gola

 

Panathinaikos - Villarreal - manje od 2,5 gola

 

Bayern - Sporting Lisabon - manje od 2,5 gola ili X2

 

 

:uredu:http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_evil.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

20,45 Juventus - Chelsea tip UNDER 2.5 @1.55 Unibet 8/10

Chelsea u Torino donosi minimalnu prednost iz prve utakmice. Na Stamford Bridgeu je meč završen pobedom od 1 - 0. Mnogi smatraju da je upravo činjenica da Juve nije dao gol u Londonu ono što će odlučiti. Juve je u prošlosti često bio u situaciji da jure ovaj rezultat, uostalom Juventus je izgubio sedam mečeva zaredom u gostima u nokaut fazi Champions League ali je uspevao da nadoknadi prednost rivala na svom terenu.Protiv sredine terena, kvalitetne kao sto je ona koju poseduje Chelsea, povrede ovih igraca bi mogle da budu i kljucne, ali sa igracima kao sto su Del Piero, Amauri i David Trezeguet uvek postoji nada da se Hiddinku moze naneti prvi poraz od kako je na klupi Chelsea. Kao sto je vec napomenuto, Claudio Ranieri ima dosta problema na sredini terena, osim Camoranesia i Sissoka, Paolo De Ceglie i Cristiano Zanetti su takodje van planova za ovaj mec, dok je Marco Marchionni pod znakom pitanja.

 

U prvoj utakmici Hiddink je dobro opteretio bekove rivala, koji su možda i najslabija karika u igri Juventusa. Kalou je stvarao mnogo problema i svakako bio centralna figura meča. Svakako da će ovo biti jedno od najvećih iskušenja za Chelsea u dosadašnjem toku sezone ali je ekipa u usponu forme od promene trenera i verovatno će pružiti više u Evropi nego prošle jeseni kada su u gostima delovali slabo i bezidejno.Chelsea iskusan tim ali ne treba svakako zaboraviti da je Ranierijeva ekipa ove godine dobila sve bitne utakmice u šampionatu i CL pred svojim navijačima. Juventus je najopasniji kada je leđima uza zid kao u ovom susretu i toga Chelsea treba da se plaši.

 

Ovo je neizvestan mec sto se konacnog ishoda tice i velika je enigma ko ce ici dalje, ali mislim da UNDER 2.5 nije upitan na ovom mecu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20,45 Liverpool - Real M. tip UNDER 2.5 @ 1.60 Atlantik 8/10

 

Defanzivnom taktikom je Liverpul dosao do povoljnog rezultatau Madridu i sada je na redu verovatno isti tok utakmice,posto Real mora da pobedi da bi isao dalje.Iako su bili odlični u prvom delu sezone, kada je Liverpul bio na vrhu tabele u Premijeršipu i takođe bio odličan u Ligi Šampiona, ova sezona preti da postane potpuno razočarenje za momke sa Anfield-a, a takmičenje u Evropi je zadnja prilika da spasu sezonu. Crveni su ispali i iz FA kupa i iz Karling kupa, a više nisu ni u trci za titulu u Premijeršipu. Tim Rafa-e Benitez-a nije uspeo da se izbori sa pritiskom prevelikih očekivanja, a imali su i problema kada su se ključni igrači Gerrard i Torres povredili jer su oni jedini igrači koji postižu golove. Svi smo videli koliko su jadno crveni izgledali u Madridu bez svog kapitena, jer nisu stvorili nijednu izglednu šansu. Ipak, uspeli su da postignu pobednički gol iz prekida, što im je omogućilo da strpljivo čekaju na svoju priliku u revanšu. Dobra stvar je to što se Gerrard vraća i startnu postavu ali Torres se i dalje muči sa povredom pa će verovatno početi na klupi. Benayon je takođe van tima zbog povrede ali njega nije tako teško zameniti. Crveni neće krenuti napadački budući da je Torres na klupi, već će se braniti iako igraju kod kuće.

 

Real nema velike mogucnosti za taktiziranje.Ukoliko zele u sledecu rundu moraju da pobede na Anfield-u.Morace da udju u ovaj mec sa puno rizika,i da pronadju nacin kako da probiju granitnu odbranu Liverpula.To nece biti nimalo lak zadatak,jer se u prvom mecu pokazalo da osim donekle Robben-a,nemaju nijednog igraca koji bi individualnom akcijom mogao da napravi visak i tako poremeti guste redove odbrane Liverpool-a.Real je bio u sjajnoj formi pred prvu utakmicu u Madridu i bili su puni samopouzdanja pošto su smanjili prednost Barselone u Primeri. Bili su superiorni u meču protiv Liverpula ali njihova taktika je bila pogrešna i to je glavni razlog što su ostali praznih šaka. Raul se mučio da dođe do lopte.

 

Po meni ovo je susret gde treba uloziti veliki ulog na Under 2.5

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45 - Liverpool - Real Madrid (1:0)

20:45 - Juventus - Chelsea (0:1)

 

 

Moje mišljenje je da na ove dvije utakmice treba igrati under 2.5, a oni malo hrabriji mogu pokušati i under 1.5 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif . Glavnu ulogu će imati obrane, jer jedan gol može odlučiti tko ide dalje, a tko ispada iz natjecanja. Ne bi me čudilo da susreti završe i bez pogodaka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sigurno cu igrati jednu under..e sad koju jos ne znam...mozda ovu Juventus-Chelsea..ipak brane golmani koji primaju malo golova a i obrane su tu jel..a bo..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...