Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

13.03.2009. - Petak

Recommended Posts

Nekoliko današnjih prijedloga uz kratko obrazloženje.

 

14:30 - Pirin (Blagoevgrad) - Lok.Sofija - 1 - 2,60 - Žderić

 

Domaćin u dosadašnjih osam utakmica odigranih kod kuće ima 5 pobjeda, 2 neodlučena susreta i 1 poraz uz omjer golova 14:9. Gost u gostima ima 1 pobjedu, 3 neodlučena susreta i 4 poraz uz omjer golova 4:10. Zadnja četiri susreta kod kuće Pirin pobjedio. Pirin se nalazi 10 mjestu, a Lokomotiva 5. Pobjeda domaćina se lijepo plaća.

 

18:00 - Nurnberg - Ahlen - 1 - 1,50 - Žderić

 

Ovo bi mogao biti izjednačen susret dva tima iz gornje polovice tablice. Nurnberg je trenutno na 6. mjestu, a Ahlen na 10. Kod kuće Nurnberg ima 7 pobjeda, 3 neodlučena susreta i 1 poraz uz omjer golova 18:6, a Ahlen  u gostima ima 4 pobjedu, 2 neodlučena susreta i 6 poraz uz omjer golova 14:24. U zadnjih 5 utakmica kod kuće Nurnberg je ostvario 4 pobjede i 1 neodlučan rezultat i to sa Mainzom, najboljom gostujućom ekipom. U zadnjih 5 gostujućih susreta Ahlen je 4 izgubio, a zadnji susret protiv jednog od najslabijih domaćina Rostocka odigrao neodlučeno. Prednost domaćeg terena bi trebala odigrati prevagu u pobjedi Nurnberga.

 

20:30 - Wolfsburg - Schalke 04 - 1 - 2,20 - Žderić

 

U 24. kolu njemačke Bundeslige susreću se najbolji domaći Wolfsburg, trenutno na 4. mjestu i osmoplasirani Schalke. Wolfsburg je kod kuće ostvario 10 pobjeda, 1 neodlučena susreta i 0 poraza uz omjer golova 28:7, a Schalke u gostima ima 3 pobjedu, 4 neodlučena susreta i 5 poraz uz omjer golova 15:15. U zadnjih 5 susreta kod kuće Wolfsburg je ostvario 5 pobjeda. Na zadnjih pet gostovanja Schalke je doživio 3 poraza, jedan neodlučeni susret, a na zadnjem gostovanju je pobjedio Frankfurt, jednog od najslabijih domaćina. Interesantno je za spomenuti da zadnja tri međusobna susreta kod Wolfsburga su završila neodlučeno. Mišljenja sam da večeras Wolfsburg neće propustiti šansu za vrh tablice jer su uz njega još tri momčadi sa istim brojem bodova (Hoffenheim, Bayern i Hamburger) u lovu za vodećom Herthom.

 

Uspješan odabir. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...