Jump to content

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pozdrav svima i sretno, vidim kafana se pocela otvarati vec oko sest za ranoranioce, mozda je najbolje da se podijelimo na smjene pa da kafana radi 0-24 :whaat:

Posted
  aloooj said:

Pozdrav svima i sretno, vidim kafana se pocela otvarati vec oko sest za ranoranioce, mozda je najbolje da se podijelimo na smjene pa da kafana radi 0-24

Café je otvoren 0-24 samo nas za sada noćobdije zaobilaze!

Možda se i to promjeni! :whaat:

Posted

Dobro jutro!! Juče katastrofalan dan zato nadajmo,da će danas biti super što se tiče klade!!

Tuto,ja sam već odigrao protiv tebi u H2H i tko je bolji onda je naravno bolji!!

Ja sam napisao,da će KK Turow iz Poljske dati najmanje 80 koševa ako ti ne bude jasno!!

Lp

Posted
  aloooj said:

Evo ja se nudim kad veceras dođem kuci oko 1-2 za smjenu samo ako ce mi netko praviti drustvo

Ima ih na ovdje koji bi ti se mogli priključiti kada dolaze rano kući. Dogovorite se i uživajte. :whaat:
Posted
  Tuto said:

Ima ih na ovdje koji bi ti se mogli priključiti kada dolaze rano kući. Dogovorite se i uživajte. :whaat:

..e da je to bilo par godina unazad ok,nisam nesto pretjerano star ali jednostavno mi se ne da vise izlaziti..ako izadjem jedanput mjesecno i to je uspjeh..po ljeti ipak malo cesce...

Posted
  roberth said:

Tuto,ja sam već odigrao protiv tebi u H2H i tko je bolji onda je naravno bolji!!

Ja sam napisao,da će KK Turow iz Poljske dati najmanje 80 koševa ako ti ne bude jasno!!

Ja još nisam pošteno oči otvorio!! :whaat:
Posted
  kralj said:

Kako ti je prošao onaj MLB sistem sinoć? :whaat:

neam pojma tekme se navodno igraju u 11danas,mozda su vec gotove,nemogu to nigdje vidjet..ali kad dodjem s posla objavit stavit cu screen od listica sta god da je bilo..http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/26lamo.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...