Jump to content
Sign in to follow this  
PERKAN

04.04.2009. - Subota

Recommended Posts

18,00 Hemofarm - Lietuvos Rytas tip 1 @2.20 expekt

 

Hemofarm je iznenadio sve poklonike kosarke pobedom protiv glavnog favorita ovog turnira Dinama.Vrscani odigrali iznenadjujuce dobro vodivsi tokom veceg dela meca pre svega zahvaljujuci sasvim dobrom sutu kojim su svaki put kaznjavali protivnike, ali i vecem broju asistencija, od kojih je prednjacio Markovic sa cak 10. Pricalo se da ce Dzo Vukosavljevic nastupiti nakon duze povrede, ali izgleda da je samo njegovo prisustvo na klupi pored saigraca donelo dodatnu snagu Hemofarmu, koji je jednostavno bio bolji od protivnika i zasluzeno prosao u polufinale. Trener Karadzic nije poznat kao veliki kosarkaski strucnjak, ali je polako poceo da demantuje javnost i sada se sa pravom nada finalu, posto ce im mec sa litvanskom ekipom biti daleko laksi nego duel polufinala sa Rusima.

 

Lietuvos Rytas je takodje iznenadio ali ipak Beneton nije ni senka ekipekoja je neklada harala Evropom.Benetton je odigrao kriminalno u napadu posle sjajne 1. cetvrtine, promasili su gomilu zicera i mora se odati priznanje odbrani Rytas-a koji su imali cak 10 skokova vise od protivnika. Kljucni covek u pobedi Litvanaca je definitivno jedan od najboljih igraca ovosezonskog izdanja Eurocup-a.

 

Hemofarm zna da ima veliku priliku da eventualnim osvajanjem Eurocup-a obezbede sebi istorijsko mesto u Evroligi i dodatno krunisu sjajnu sezonu, dok ce verovatno i Litvanci ciljati isto, ali ce biti zanimljivo kako ce se naci u ulozi favorita, protiv jedne ekipe sa slicnim stilom igre. Razlika je u tome da Hemofarm ima dosta kvalitetnih visokih igraca.Po meni Hemofarm ovaj mec dobija.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...