Jump to content
Sign in to follow this  
PERKAN

09.04.2009. - ÄŒetvrtak

Recommended Posts

18,30 Shakhtar - Marseille tip UNDER 2.5 @1.60 EXPEKT

 

Domacin je inenadio sve pobedom protivu CSKA i na taj nacin eliminisao glavnog favorita za osvajanje cupa UEFA-e.Šahtjor je osvojio treće mesto u grupnoj fazi Lige Šampiona pa su tako nastavili takmičenje u Kupu UEFA. Smatrani su za autsajdere u meču sa CSKA iz Moskve ali su iznenadili Ruse i plasirali se u četvrtfinale. Ekipa i nije baš napravila dobar uvod u utakmicu sa Marsejom jer su izgubili od Metalurg Zaporožja prošlog vikenda i sada će pokušati da se iskupe za taj poraz. Mircea Lucescu je odmorio neke standardne prvotimce u toj utakmici i oni se sada vraćaju u startnu postavu. Domaća ekipa ima sjajnu odbranu i nadaju se da će im upravo taj deo tima pomoći da ostvare dobar rezultat pred revanš u Francuskoj. Važno je napomenuti da Šahtjor nije primio gol na poslednjih osam utakmica na svom terenu.

 

Marseille je u odlicnoj formi, u poslednjem kolu su odigrali stvarno fenomenalno savladavsi St.Etienne sa 3:0 u gostima golovima u poslednjih pola sata meca. Imaju 6 pobeda u poslednjih 10 meceva, i nalaze se pri vrhu tabele uz PSG i Lyon. Sutra ce u ekipi nedostajati samo Ziani i Bonnart.Ekipa je u sjajnoj formi i ubedljiva pobeda na gostovanju Sent Etjenu je pravi dokaz. Kao što smo već rekli, odbrana igra odlično i uspeli su da sačuvaju svoju mrežu na čak 8 od poslednjih 12 utakmica u svim takmičenjima. Gosti će sigurno igrati oprezno u Ukrajini i pokušaće da još jednom ostanu nesavladani.

 

Ocekuje se obostrana oprezna igra a u takvom mecu moze se ocekivati malo pogodaka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20,45 HSV - Manchester City tip 1 @2.00 Unibet

 

HSV je na iznenađenje svih postao jedan od glavnih kandidata za tiulu u Bundesligi zahvaljujući odličnom startu sezone, dok ekipa ima dosta uspeha i u Evropi. U odličnoj su formi i dobili su poslednje četiri utakmice u svim takmičenjima, tako da su sada izjednačeni na čelu tabele sa Volfsburgom. Martin Jol je imao dosta problema sa povređenim igračima u poslednje vreme ali je Holanđanin imao dostojne zamene tako da rezultati nisu trpeli. Jol i dalje ne može da računa na defanzivce Alex Silva-u i Guy Demel-a, dok je nastup Guerrero-a i Benjamin-a i dalje neizvestan. Međutim, svi ovi igrači samo povremeno dobijaju šansu u startnoj postavi tako da njihovo odsustvo neće predstavljati veliki problem. Olić i Petrić će ponovo predvoditi napad.

 

Manchester City stvarno ne opravdava epitet tima koji su dobili po dolasku tih silnih igraca. Nikako da pronadju onu pravu formu koja bi im donela neki trofej ili ih barem priblizila njemu, ovo im je jedina prilika ali su dobili mozda i najtezeg moguceg protivnika u ovom trenutku - HSV.

 

Hamburger je u sjajnoj formi i veoma su ubedljivi na svom terenu. Domaćoj ekipi će nedostajati nekoliko igrača ali oni nisu previše važni za igru tima. Sa druge strane, Mančester Siti je očajan na gostovanjima a nedostajaće im nekoliko vrlo bitnih igrača,pa prema tome tip 1 je najblizi mojoj odluci.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prva četvrtfinalna utakmica,igra se 2h prije ostalih,zbog različitih vremenskih zona,pa tako ova utakmica po našem vremenu počinje u 18,00.

 

Sastaju se Shakhtar iz Donjecka i Olympique iz Marseilla.

 

Shakthar je četvrtfinale izborio protiv susjeda Ruse,CSKA-a iz Moskve. U Moskvi su izgubili 1-0,a u uzvratu slavili 2-0 i prošli dalje.

 

Dok je Marseille na jedvite jade,u produžetku slavio protiv Ajaxa. Bilo je 2-1 i opet 2-1.

 

Ovo je velika stvar utakmica za oboje,pogotovo za Shakthar koji je već praktički izgubio prvenstvo(15 bodova zaostatka za Kievom) dok Marseille vodi mrtvu utrku s Lyonom u ligi.

 

Shakthar jako dobro igra kod kuće,i ima 9 pobjeda zaredom,dok na posljednih 8 NISU PRIMILI GOL. I baš na tome zasnivam ovu svoju analizu. Istina Marseille je napadačka momčad koja daje podosta golova,ali mislim da će jako teško doći do toga pogotka u Donjecku. Jer mislim da su u Shaktharu svjesni koliko znači ne primiti pogodak. A hoće li zabiti,vjerujem da hoće,al ne više od 2.

 

Također moram naglsiti da je od prošlih 10 utakmica kod kuće Shakthar samo jednom išao preko 2 gola.

 

Također vjerujem da će prvih 30 minuta proteći u ''opipavanju'' protivnika,te da će to još dodatno ''ubiti'' ritam.

 

Također preporučam i pobjedu Shakthara,ali ću se zasada zadržati na ovome http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...