Jump to content
Sign in to follow this  
PERKAN

17.04.2009. - Petak

Recommended Posts

20,30 Schalke 04 - Energie Cottbus tip JEDNA ili OBA NE DAJU GOL @ 1.90 psk 8/10

 

Nakon serije negativnih rezultata i otpuštanja trenera Freda-a Rutten-a, stvari su počele da se odvijaju boljim tokom po Schalke, koji je nakon dve pobede izbio na sedmu poziciju na tabeli i sada ponovo konkuriše za jedno od mesta koja naredne sezone vode u Evropu. Kao i na gostovanju u Bielefeld-u, pobedu domacim igracima na meču sa Kalsruher-om doneli su napadači Farfan i Kuranyi.

Novi trenerski tim predvođen trenerom Buskens-om i njegovim pomoćnicima Mulder-om i Reck-om napravio je pravu revoluciju u timu iz Gelzenkirchena, koji je konačno počeo da pruža partije kakve su se od njega tokom cele sezone očekivale. Za meč sa Energie-m trenerski trio će ponovo moći da računa na usluge Rafinha-e , koji se vraća u tim nakon suspenzije, dok će se po svoj prilici na vreme oporaviti i doskorašnji kapiten ekipe Marcelo Bordon, što znači da će odbrana plavaca nastupiti u najjačoj postavi. Na ostalim pozicijama na terenu na bi trebalo da dođe do bitnijih pomeranja, jedino je moguće da će se napadačkom tandemu Kuranyi-Farfan u špicu napada pridružiti i odlični Sanchez. U sastavu tima zbog povreda se neće naći Grossmuller i Kenia.

 

Nakon 5 uzastopnih poraza gosti su slavili možda i ključnu pobedu u sezoni nad Bielefeld-om, kojom su produžili svoje nade oko još jednog opstanka u društvu najboljih nemačkih timova. Bugarski reprezentativci Rangelov i Angelov bili su ključne figure trijumfa nad Bielefeld-om, koji se nalazi u bezbednoj zoni sa samo bodom prednosti u odnosu na Energie.Trener Prasnikar je u pravom trenutku uspeo da podigne ekipu iz veoma teške i neprijatne situacije, tako da će se u samom finišu prvenstva njegov tim sa znatno više elana suprotstaviti ostalim protivnicima.

 

U zadnjih 5 medjusobnih duela kod Schalke-a gosti nisu postigli nijedan pogodak pa pretpostavljam da ni danas nece to uraditi.Ja ipak predlazem blazu verziju da jedna ekipa ne postize pogodak.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...