Jump to content
Sign in to follow this  
Dwiz

MLB hendikep sistem

Recommended Posts

Evo jednog MLB sistema koji je poznat već neko vrijeme, a sistem za koji je baptista radio tablicu se temelji na ovom sistemu. Sistem je vrlo jednostavan i jedini cilj je da favorizirana momčad ne pobijedi s jednim poenom razlike, jer u tom slučaju gubimo. U svakom ostalom raspletu profit se kreće oko 20-30% ukupnog uloga, a visina postotka je proporcionalna s tečajevima na hendikep favorita i pobjedu nefavorizirane momčadi.

 

Primjer:

 

NY Mets-Milwaukee

 

Ny Mets -1.5 @ 2.33

Milwaukee 2 @ 2.49

 

Dakle igramo dvije single oklade. Prva je na pobjedu favorita (NYM) hendikepom, a druga je na čistu pobjedu gostiju (Milwaukee). Ovime smo pokrili sve situacije osim ako NYM pobijede s jednim poenom prednosti, onda gubimo sve oklade.

 

Pomoću tablice za izračun koju sam priložio izračunamo koliko treba uložiti na prvu i drugu okladu. Prvo unesemo tečajeve i odaberemo željeni ukupni dobitak po listiću. U ovom slučaju sam odabrao 20 EUR ukupnog dobitka po listiću, što znači da trebam uložiti:

 

Ny Mets -1.5 @ 2.33 - 8.58 EUR

Milwaukee 2 @ 2.49 - 8.03 EUR

 

Ukupni ulog ili ev. gubitak iznosi 16.62 EUR, dok je dobitak 20 EUR, što znači da možemo ostvariti 3.38 EUR profita na ovom paru. Profit možemo povećati većim tečajevima ili povećanjem dobitka po listiću čime naravno povećavamo ulog.

 

 

Tablica za izračun:

MLB_sistem.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja ću odmah i u praksi isprobati ovaj sistem http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif , a razvoj događaja možete pratiti ovdje. Za kladionicu sam izabrao Pinnacle, jer ima najbolje tečajeve na američke sportove. Na račun sam uplatio 50 EUR, a ukupni dobitak po listiću će mi biti 20 EUR.

 

Pa krenimo:

 

#1

NY Mets-Milwaukee

Ny Mets -1.5 @ 2.33 - 8.58 EUR

Milwaukee 2 @ 2.49 - 8.03 EUR

 

Profit: 3.38 EUR :crossfingers:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Za danas još jedan:

 

#2

LA Dodgers-Colorado

La Dodgers -1.5 @ 2.72 - 7.35 EUR

Colorado 2 @ 2.14 - 9.35 EUR

 

Profit: 3.30 EUR :crossfingers:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fino ste to ti i baptista pojasnili osim jedne stvari... kako se ponašati kada se padne... ovo je dobro ako će se 20 puta zaredom pogađat http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif

Cuj za ovaj je malo hebeno..jer ulažeš 16 da bis dobio 4,trebalo bi izracunati kojom bi progresijom trebalo ici ako padneš..vjerojatno bi ulog morao biti puuno veci,aonaj drugi je malo jednostavnije po meni jedino isto i banka mora biti odeblja da možeš 2-3 puta duplati Martingaleom..jedino ako si baš full maler pa fulaš 4 puta za redom.. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_eek.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...