statisticar Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 baptista said: Evo jedino ova Hrvatska iz Sesveta..bio dobar kofić,statisticar to dobro izstatisticario!! Ljudi laka vam noch..sutra se radi(već ) samo mene prati i neš osjetiti recesiju.... Laku noć narode, sutra u nove pobjede!!! Quote
RayBan Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 baptista said: Evo jedino ova Hrvatska iz Sesveta..bio dobar kofić,statisticar to dobro izstatisticario!! Ljudi laka vam noch..sutra se radi(već ) Da to je trebala bit lagana 1...ali sada nije bitno kakva je bila glavno da je pobjeda...ja nisam uspio uplatiti jer na obje kladionice di imama lovu na netu nije ih bilo u ponudi tak da 0 bodova od njih za mene! Quote
RayBan Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 statisticar said: samo mene prati i neš osjetiti recesiju.... Laku noć narode, sutra u nove pobjede!!! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_sad.gif Laku noć! Quote
madeintrn Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 RayBan said: Da to je trebala bit lagana 1...ali sada nije bitno kakva je bila glavno da je pobjeda...ja nisam uspio uplatiti jer na obje kladionice di imama lovu na netu nije ih bilo u ponudi tak da 0 bodova od njih za mene! cek,kako je zavrsila ta utakmica,kod mene na live score je u jednom trenutku izbacilo 1:2 poslije nisam pratio Quote
EXERBET Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Tuto said: Ovome se nisam nadao. Ho, ho, ho, bit će eurića! I drugi listić će, nadam se proći. Još malo pa će i Verdasco dovršiti susret sa Andujarom. I to je to od tenisa za danas. Možda me tkogod i pratio! Svaka cast za ovo protiv Djokovica, stari folirant (pisah o ovome pre nekoliko dana)...Nece daleko dogurati na Wimbledonu! Laku noc svima! Quote
Banega Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 madeintrn said: cek,kako je zavrsila ta utakmica,kod mene na live score je u jednom trenutku izbacilo 1:2 poslije nisam pratio 2:1 , ovi imali icrveni..al ga zavukli u 90 -om minutu Quote
Recommended Posts