Jump to content
Sign in to follow this  
vujo

12.07.2009. - Nedjelja

Recommended Posts

Evo da ne ispadne da sam se registrirao samo radi poker turnira jedna mala analiza.

Do meča ima još skoro mjesec dana tako da ko želi stigne uplatiti http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/76tatice_06.gif

Radi se o ultimate fight turniru UFC 100

Borba za naslov prvaka UFC-a u teškoj kategoriji između Frank Mira i Brock Lesnara.

Koeficijent na pobjedu Mira je po meni iznenađujuće velik i iznosi 2,90 (Bwin).

Evo par riječi o borcima.

Frank Mir - 12 pobjeda 3 poraza

Frank Mir jedan je od najboljih UFC teškaša, bivši UFC prvak. Glavna vještina mu je BJJ i tu je više nego dobar, a i u stojci se poprilično popravio.

2004. je pobjedio Tima Sylviu i postao prvak. Nakon toga je doživo prometnu nesreću što ga je udaljilo od treninga i borbi. Nakon povratka u tri borbe doživio je dva poraza, ali nakon čega slijede dvije fantastične pobjede. Prvo je pobjedio Brocka Lisnara, da bi nakon toga napravio nešto što nikom nije dotad poslo za rukom, nokautirati legendarnog Minotaura.

 

Brock Lesnar 3 pobjede 1 poraz

Brock Lesnar je tipičan američki proizvod. Amerikanci ga ful forsiraju i dižu u nebesa iako po mom skromnom sudu nemaju na temelju čega. Prije nego se priključio pravim borbama bio je "kečer". U prvoj borbi je imao lošeg protivnika kojeg su mu dali čisto da krene sa pobjedom. Nakon toga se borio sa svojim sljedecim protivnikom Frankom Mirom i po meni očekivano izgubio (iako je i tada u kladionicama bio favorit http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_eek.gif ). Sljedecu borbu je dobio Heata Herringa (dobrog borca) te se nakon toga borio sa UFC legendom Randyem Coutureom kojeg je također pobjedio, ali je Couture u toj borbi imao 45 godina. Čovjek ruku na srce je stvarno jak ali je zato poprilično ograničen u svim borilačkim tehnikama.

 

Zbilja smatram da je na Mira prevelik koeficijent kojeg ću ja u svakom slučaju uzeti, a pogotovo to što ga je već jednom pobjedio. Ali jebga ipak je riječ o ultimate fightu gdje uvik može se desiti neki lucky punch tako da neprepručujem velike uloge.

 

Sretno!!!!

Edited by vujo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...