Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

Kralj Popa - Micheal Jackson

Recommended Posts

Kako prenose svijetski i domaći mediji iznenada od zatajenja srca

umro je Američki pjevač Michael Jackson rođen je 29. kolovoza 1958. a preminuo je 25. lipnja 2009.Posted Image

 

Posted Image

 

Michael Joseph Jackson započeo je karijeru u dobi od sedam godina kao član obiteljske grupe The Jackson 5. Prvi album "Got to Be There" snimio je 1971., a solo karijeru započeo 1979. godine. Primio 13 nagrada Grammy, a za najprodavani album svih vremena "Thriller" i World Music Awards.

 

Od 1988. do 2005. godine živio je na imanju sa znakovitim nazivom na Neverland, na kojem je izgradio zabavni park i zoološki vrt za djecu s posebnim potrebama. Njegovi pretjerano prisni odnosi s djecom došli su pod pažnju medija. Prva optužnica zbog seksualnog zlostavljanja podignuta je 1993. godine, a završila je sudskom nagodbom i isplatom 20 milijuna US dolara tužitelju. Ponovno je osumnjičen 2003. godine tijekom TV-emisije 'Život s Michaelom Jacksonom'. Dvije godine kasnije podignuta je nova tužba, okončana prošle godine oslobađajućom presudom. (Jutarnji list)

 

Vječna slava Kralju popa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voljeli ga ili mrzili njegovu veličinu i utjecaj na pop glazbu i glazbu opčenito se ne moze osporiti...

 

 

R.I.P.

Share this post


Link to post
Share on other sites

<h1 class="naslov nshowtime">ijelo Michaela Jacksona zamrznuto čeka pokop</h1> Tijelo Michaela Jacksona, pjevača čija je smrt iznenadila cijeli svijet, zamrznuto je na zahtjev njegove majke, javili su američki mediji. Posted Image Kako piše New York Post, tijelo kralja popa nalazi se u podrumu Freedom Mausoleuma na groblju Forest Lawn u Kaliforniji jer se porodica brine da bi njegova sigurnost mogla biti dovedena u pitanje.

 

Ovu odluku donijela je 76-godišnja majka Katherine koja se boji da bi tijelo njenog sina mogli ukrasti lopovi u slučaju pokopavanja u neoznačenom grobu, kako je ranije predlagano.

 

Leš se trenutno nalazi u lijesu koji se drži na veoma niskim temperaturama, a Katherine ga redovno posjećuje.

 

"Plače i govori mu da joj je žao i da ga voli", rekao je izvor na koji se poziva list.

 

Ranije se pisalo o tome kako su, nakon toksikoloških testova, svi dijelovi Jacksonovog tijela prikupljeni na jedno mjesto u Forest Lawn Memorial Parku, ali je majka pjevača otkazala sahranu.

 

Još uvijek nije poznato gdje i kada će slavni Jacko biti i spušten u zemlju.

 

Jadni Michael i njegova porodica ispaštaju zbog raznih zavjera!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...