Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

05.09.2009. - Expekt.com liga

Recommended Posts

 

Sponzor natjecanja:

Posted Image

Nagrade:

1. mjesto - 50 € 

2. mjesto - 30 € 

3. mjesto - 25 €

4. mjesto - 20 €

5. mjesto - 10 €

 

http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif Svaki par mora se postavljati na natjecanje putem linka na Skriptu za unos parova. Kliknite na link za Skriptu i otvorit će vam se nova stranica sa skriptom. Popunite Skriptu sa traženim podacima, kliknite 'Ispiši' i kopirajte u vaš topic na natjecanju.

http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/57bye.gif Mjesečno se minimalno MORA odigrati 15 parova. Natjecatelj mora imati pogođeno najmanje osam (8) parova  ukoliko želi sudjelovati u natjecanju za nagrade.

:uredu: Minimalan tečaj para koji se može postaviti na natjecanje iznosi 1,500.

http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/80yahoo.gif Zabranjuje se editranje već postavljenog para na natjecanje. U slučaju pogreške uočene na već postavljenom paru, natjecatelj može u novom postu pojasniti u čemu je greška. Zabranjuje se kopirati već postavljeni par. Novokopirani par će se poništiti.

http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_dance.gif Zadnjih pet (5) dana natjecanja natjecatelj NE MOŽE postaviti par koji je već postavljeni. Natjecatelj može postaviti isti par isključivo sa različitim tipovima ili uvjetima u odnosu na već prije postavljeni par na natjecanju za taj dan. Ukoliko natjecatelj postavi par sa hendikep tipom, sljedeći isti postavljeni par ne može imati čisti tip u odnosu na postavljeni hendikep.

http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/23happybday.gif Par se mora postaviti na natjecanje najkasnije 5 minuta prije službenog početka susreta. Koristiti se mogu parovi samo iz kladionica u skripti.

http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/23happybday.gif Pravila.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Bwin

Broj para iz kladionice: nema

 

Vrijeme odigravanja: 20:30

Naziv para: Hrvatska-Belorusija (Oba tima daju gol) http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_cry.gif

Tip para: DA

Tečaj: 2.000

 

Ev. Dobitak: 7.000

Ev. Gubitak: 2.000

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Expekt

Broj para iz kladionice:

 

Vrijeme odigravanja: 21:00

Naziv para: France - Romania /Both teams to score http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_cry.gif

Tip para: No

Tečaj: 1.650

 

Ev. Dobitak: 6.650

Ev. Gubitak: 1.650

 

http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_cry.gif

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...