Jump to content
Sign in to follow this  
PERKAN

07.09.2009.

Recommended Posts

21.00 Serbia(+10.5) - Spain tip 1 @1.95 gamebookers

 

Nekada veliki derbi Evropskog basketa ,sada po svoj prilici nije to. Posto su Spanci veliki favoriti ne samo na ovom mecu nego na celom turniru.Svetski prvaci imaju kolosalnu sansu da se po prvi put okite i Evropskom titulom.

Srbija ima daleko najmladji tim na turniru(22.5 g) ali i verovatno najiskusnijeg i najtrofejnijeg trenera na ovom prvenstvu.naime Duda Ivkovic ima tri titule prvaka Evrope i to bez i jednog poraza(ekipa bivse Jugoslavije).Imaju dva veoma dobra i iskusna centra Peerovica i Krstica kao i Tepica koji je presao u Panatenaikos.tu su naravno i ostali igraci kao Velickovic koga ocekuje veliki dvoboj sa Pau Gasolom.

 

Spanci su usvakom pogledu bolji i iskusniji tim i povratkom Pau Gasola u ekipu ocekuje se da masina pocne da melje.Španci su pružili sasvim solidne partije u prijateljskim mečevima tokom leta, ali su utisak pokvarili u svom poslednjem nastupu, izgubivši od Litvanije sa čak 22 poena razlike pre samo tri dana.Pored brace Gasol tu je i Felipe Reyes kao i ostali iskusni igraci.

 

Mislim da ovo nece biti neizvestan mec ali da ce se i jedni i drugi uigravati tako da Spanci ma pobeda ne dolaziu pitanje ali smatram, da je +10 ipak za prvo kolo mnogo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...