Jump to content
Sign in to follow this  
ivemali

OTVORENO s Ivon malin

Recommended Posts

i ja sam bio u slicnim situacijama i pobunama pa si i ti uvazeni ive bio u toj rulji koju sad spominjes da ce te nadglasati. svi ste vi u pravu ali kad ste vi u pitanju licno. ja sam dva puta imao zajebancija i malo vas je mene podrzalo i zato sad ni ti ne ocekuj nista vise.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne znam o čemu se radi, napiši šta je bilo. Ja ti tu svratim i promakne mi, ne sjećam se da sam ja bio ikad protiv tebe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nova tema Otvorenoga su pravila oko 30 postova, 2 mjeseca, pobjednici-dobitnici itd. Ajmo odmah na stvar:

 

Posted Image

 

Dakle kraj moga imena u crvenome (vidi me Marine Jurjeviću!) je i broj u crvenome koji pokazuje da nemam dovoljan broj postova. Ja sam dobitnik nagrade prošli mjesec i ne mogu dobit nagradu opet i ne treba mi. I sad se tu nalazi administrator koji mi uzima pobjedu i baca me na 4. mjesto a nisam ni varalica ni dopingiran. Kako se nekome može uzet pobjeda? Pobjednici nisu isto što i dobitnici i tu sad počinje prepiska između mene i Tuta. Da ne dužim privatni razgovor, sporno je tumačenje pravila 13 iz igre Hazarder:

 

13. Nagrade će osvajati samo AKTIVNI članovi. AKTIVNI član je svaki natjecatelj koji na kraju mjeseca uveća početni mjesečni broj postova za minimalno 30 po svakom natjecanju u kojem sudjeluje.

Na početku mjesečnog natjecanja snimit će se broj postova koje ima natjecatelj i taj će broj biti upisan u tablicu pored natjecatelja. Isto će se učiniti i na kraju mjeseca.

Kada natjecatelj sudjeluje na jednom natjecanju tada mora uvećati početni broj postova na kraju mjeseca za minimalno 30 postova i time natjecatelj stječe pravo na nagradu ukoliko je istu osvojio.

Kada natjecatelj sudjeluje na dva natjecanja tada mora uvećati početni broj svojih postova za minimalno 60 postova i time natjecatelj stječe pravo na nagradu ukoliko je istu osvojio.

Kada natjecatelj sudjeluje na tri natjecanja tada mora uvećati početni broj svojih postova za 90 postova i time natjecatelj stječe pravo na nagradu ukoliko je istu osvojio.

U slučaju da natjecatelj koji je osvojio nagradu nije uvećao početni broj postova prema gore navedenom, neće dobiti nagradu, već će nagrada biti dodijeljena sljedećem natjecatelju koji udovoljava gore navedenim uvjetima.

 

 

Tutovo objašnjenje, citiram:

"Dakle naglasak je na sudjelovanju u natjecanju. Svaki natjecatelj na početku mjeseca uzme ućešće u natjecanju, ne znajući hoće li ili ne, osvojiti prvo mjesto ili koju od nagrada i time si je odredio za koliko treba uvećati startni broj postova."

 

Ja se strogo držim pravila natjecanja:

"Kada natjecatelj sudjeluje na dva natjecanja tada mora uvećati početni broj svojih postova za minimalno 60 postova i time natjecatelj stječe pravo na nagradu ukoliko je istu osvojio."

 

 

Dakle po mome novčana nagrada sa userbarom pobjednika (koji je više stvar prestiža i natjecanja) nema nikakve veze, niti je bilo gdje navedeno da pobjedniku može biti oduzeta titula. Kako se može uzet pobjeda? Tutovo objašnjenje je u redu ali samo ako se radi o nagradama.

I sad dolazimo do najvećeg apsurda. Pravilo 30 postova je uvedeno pretpostavljam radi aktivnosti i broju klikova na forumu. I sad meni koji kliknem 25-30 puta, sudjelujem u igri gdje ne uzimam forumu ništa, uzima se 1. mjesto? Kako neko može uzet 1. mjesto ako nije bilo neregularnosti?

I na kraju ne znam kako će ovo završit jer se veleuvaženi Dwiz ne javlja, ali ja se više mladići neću igrat. Ima nas koji nismo tu radi bonusa nego zabave, igre i pobjede, jebe mi se za bonuse. Dosta mi jei kopanja po tablicama, pravilima, ispravljanja, ovo je postalo umor a ne zabava za odmorit mozak.

Sve u vezi ovoga si u pravu i u potpunosti se slazem da imas pravo na USERBAR!Imas moj glas! :uredu:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...