Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

Obavjest natjecateljima

Recommended Posts

:uredu:  Molim natjecatelje koji konkuriraju za nagrade da obratite pažnju na potreban broj postova u ovom mjesecu.

 

:uredu: U tablicama je naveden potreban broj postova za prvih 10 natjecatelja po trenutnom redosljedu.

:aponis: Bet-Club nagrađuje samo aktivnost na forumu, pa ma kakva ona bilahttp://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/59connie_3.gif  Natjecatelji koji bi mogli osvojiti nagradu u ožujku neka obratite pažnju na potreban broj postova u ovom mjesecu.

 

http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/59connie_3.gif  U tablicama je naveden potreban broj postova po trenutnom redosljedu.

 

http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/80yahoo.gif  Bet-Club nagrađuje samo aktivnost na forumu, pa ma kakva ona bilahttp://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/80yahoo.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Natjecanje - H2H - Bwin.com za ovu godinu završava sa datumom 29.12.2010.

 

Natjecanje - Expekt.com liga za ovu godinu završava sa datumom 30.12.2010.

 

U novoj 2011. godini sva natjecanja započinju sa datumom 02.01.2011.

Ugodni blagdani.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Od 01.06.2012. na svim natjecanjima se počinje primjenjivati novo pravilo koje možete vidjeti u nastavku:

 

Mjesečno se minimalno mora odigrati petnaest (15) parova. Natjecatelj mora imati pogođeno najmanje osam (8) parova ukoliko želi sudjelovati u natjecanju za nagrade. Da bi dobio nagradu koju je na natjecanju osvojio natjecatelj će morati na kraju mjeseca uvećati početni broj postova za minimalno 50. Na početku natjecanja upisuje se se startni broj postova u tablicu pored natjecatelja. Isto se čini sa završnim brojem postova na kraju mjeseca. U slučaju da natjecatelj koji je osvojio nagradu nije uvećao startni broj postova za minimalno 50, neće dobiti nagradu, već će nagrada biti dodijeljena sljedećem natjecatelju koji udovoljava prije navedeni uvjet. Brojač postova je uključen samo u podforumu 'Prognoze, prijedlozi i analize', dok je na ostalim podforumima isključen. Spamanje u podforumu 'Prognoze, prijedlozi i analize' nije dozvoljeno, a postovi koji ne sadrže prognozu, prijedlog ili analizu će se brisati.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...