Jump to content

Recommended Posts

Posted
  m&m said:

Prije će bit da sam nejaka... al bwin možda? oni imaju tih svakojakih dodataka..

Ima da baš tražim,nađe se i na bwinu po expektu po tecajevima od 1.15 do 1.20 ali znam da je nekad bilo u lokalima SuperSportu i to..po nekih 1.25..a u biti to dođe otprilike na isto kad se uduzme onaj harač od 5% što uzimaju lokalne! :uredu:

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)
  mystery023 said:

dobro jutro svima...osim mom susjedu koji štema od 8 ujutro :uredu:

Ali opet kako god okreneš njemu je svakako bolje jutro nego tebi.. :tzare:

Edited by baptista
Posted
  baptista said:

Ali opet kako god okreneš njemu je svakako bolje jutro nego tebi.. :tzare:

svima je bolje jutro nego meni. nema goreg nego se probudit rano u subotu bolestan uz zvuke pikhamera iznad glave. :uredu:

nego, gledam ponudu i nije mi jasno zašto je na Karlovac kvota 2 protiv Zagreba. zagrebu još ne igra Lovrek, nemaju ni bod, a i u pripremama su u Zagrebu izgubili 5-0 od Karlovca...a Štimac ipak nije toliki čudotvorac da odjednom proigra protiv druge ekpe prvenstva

Posted
  mystery023 said:

svima je bolje jutro nego meni. nema goreg nego se probudit rano u subotu bolestan uz zvuke pikhamera iznad glave. :uredu:

nego, gledam ponudu i nije mi jasno zašto je na Karlovac kvota 2 protiv Zagreba. zagrebu još ne igra Lovrek, nemaju ni bod, a i u pripremama su u Zagrebu izgubili 5-0 od Karlovca...a Štimac ipak nije toliki čudotvorac da odjednom proigra protiv druge ekpe prvenstva

to i hajduk su valuei danas od HNL-a :tzare:

Posted

u supersportu je na superšansi 1.7 isto

239 NK Karlovac-Zagreb 1 2,00

62581 Paris SG(1,5)-Nancy Više 1,40

792 Manchester Utd-Sunderland 1 1,20

917 Feyenoord-RKC Waalwijk 1 1,20

922 Bayern München-1.FC Köln 1 1,25

55 IstraPul(sš)-Hajduk Split 2 1,70

TEČAJ 8,5680

ulog: 190,48 Kn + 9,52 Kn (5%MT) = 200,00 Kn

EVENTUALNI DOBITAK [KN] 1.632,03

aspirin C i u kladionicu :uredu:

Posted

pozdrav ekipa

za sutra treba igrat izlazak safety cara jer ovo danas je bilo ludnica na kvalifikacijama

nadam se da ce i sutra tako bit

koe je za sada 1,66 na bet365

Posted
  huso589 said:

pozdrav ekipa

za sutra treba igrat izlazak safety cara jer ovo danas je bilo ludnica na kvalifikacijama

nadam se da ce i sutra tako bit

koe je za sada 1,66 na bet365

slazem se s tobom

Posted

Šibenik-Cibalija 1@1.9

Cibalija osim nule s igračem više protiv hajduka i onih početnih 3-0 protiv mog zadra nije apsolutno ništa pokazala, gledao sam ih 2 puta uživo i stvarno su loši. šibenik, tj. Zec se diže u formi i doma ne bi smili izgubit protiv cibalije

Posted
  baptista said:

Hajduk danas pada na Kantridi!! :uredu:

kako su puležani igrali u zadru ne vidim baš odakle takav zaključak. samo bod protiv onakvog zadra nije baš uspjeh. a i igraju u Rijeci, nije im baš domaći teren.

a btw što se tiče Hajduka, zna li itko ko je i kakav je taj mali slovenac kojeg žele dovesti?

Posted

Dobar dan dobri ljudi. Veliki pozdrav iz kišno-tmurnog Kruševca. Nadam se da će nam dobici ovog vikenda ulepšati ovo vreme.

Nek je sa srećom!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...