statisticar Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 ivemali said: Ako bi mi neko mogao prokomentirat izjavu trenera Dinama Jurčića nakon onih divljanja po Temišvaru. Naime u 2 navrata je na televiziji mladi gospodin izvolio izjaviti da nas ti huligani sramote jer da mi nismo takav narod ni ljudi. Ja mislim baš obrnuto, da mi jesmo takvi i da nas huligani uopće ne sramote jer mi jesmo huligani. Sad bi se dalo nabrajat puno toga ali neću jer će Tuto morat otvorit novu temu i sve to prebacit tamo.Vaši su hooligani i dobri kakve se vamo stvari događaju....
mostovoj Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 sportandlove said: jos samo da taj pass stigne Prica se da je tek negdje oko Beca , guzva na cesti i tako to....
sportandlove Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 mostovoj said: Prica se da je tek negdje oko Beca , guzva na cesti i tako to.... strpljen spasen, stici ce nadam se navrijeme
mostovoj Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 sportandlove said: strpljen spasen, stici ce nadam se navrijeme Stvarno nas je drzal na vatrici....
m&m Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 sportandlove said: uh umalo pa zakasnimoZakasnila...
baptista Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 A vidim i kralj je tu negdje..bit ce ga izdalo strpljenje!!
RayBan Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 baptista said: Pozdrav!! Ne još ga nisam naučio igrati! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_sad.gif pa daj nauči više pa da nam moreš raditi društvo!
baptista Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 statisticar said: Vaši su hooligani i dobri kakve se vamo stvari događaju.... To je fakat strašno šta rade..ali nadam se da ce im ovo ubuduće biti škola ne samo njima nego i drugima, da kad se ide na tekme ide navijati a ne radit dernek po gradu!
kralj Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 baptista said: A vidim i kralj je tu negdje..bit ce ga izdalo strpljenje!! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_sad.gif trenutno sam drugi- nick mi je hresder. ali gubim živce polako.......
Recommended Posts