Jump to content

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
  adisbega said:

mislim da ce ih ciro natjerat da daju makar jedan gol u prvih 30 min

Nisu, dadoše ga u 31.minutu!

Bravo, Ćiro! :uredu:

Misimović, Pjanić, Supić...nisu valjali Srbiji. Ibišević takođe ispod Zvezdinih prohteva...

Posted

Englezi su jedva cekali momenat da se osvete Hrvatskoj, a ovamo prosipaju da su djzenlmeni!!(lazni)

jajare obicne!

Posted

A gle baš da idemo kriviti Engleze JA osobno ne bi budimo realni nismo ni zaslužili ići na to Svjetsko prvenstvo!

Izgubili smo od Engleza obje tekma UVJERLJIVO , a Ukrainci su ih oba dva puta imali u šakama!

Prvenstveno smo si sami krivi našim rezultatima!

A i realno je bilo za očekivati da nas s...., ipak smo ih izbacili sa zadnjeg prvenstva!!!

Posted
  madeintrn said:

oce li neko biti ljubazan objasniti kakva je sad situacija sa hrvatskom,kakve su sad kalkulacije?

naravno na fudbal mislim

Ovisimo o Andorri.Andora će nas spasit s 29 golova protiv Ukrajine

Posted
  madeintrn said:

oce li neko biti ljubazan objasniti kakva je sad situacija sa hrvatskom,kakve su sad kalkulacije?

naravno na fudbal mislim

Andora ne smije izgubiti od Ukraine, a Hrvatska MORA pobijediti!
Posted
  c4nton4 said:

Ovisimo o Andorri.Andora će nas spasit s 29 golova protiv Ukrajine

uh to onda nije dobro,male su sanse :uredu:

zato se igraci provode navace,gledam slike onoga sarbinija moraju nositi koliko je pijan :uredu:

Posted

Da mi je sad ulovit nekog reprezentativca ili nekog Engleza pa bi sve godine treninga išaketo na njima jebo im ...

Posted
  tvicenti said:

A gle baš da idemo kriviti Engleze JA osobno ne bi budimo realni nismo ni zaslužili ići na to Svjetsko prvenstvo!

Izgubili smo od Engleza obje tekma UVJERLJIVO , a Ukrainci su ih oba dva puta imali u šakama!

Prvenstveno smo si sami krivi našim rezultatima!

A i realno je bilo za očekivati da nas s...., ipak smo ih izbacili sa zadnjeg prvenstva!!!

Naravno, ne treba kriviti Engleze. Iako , realno, nisu odigrali niti 20% od onoga što su odigrali protiv nas.

Ali, sve se vrača, sve se plača.... Sjetite se Dudua i njegova podsjmeha Gerardu.

Osobno mislim da smo si sami krivi za neodlazak, ne treba kriviti Engleze.

Jednostavno u ovim kvalifikacijama nismo bili pravi. Mučenje skoro kroz cijele kvalifikacije...

:uredu::uredu::uredu:

Posted
  madeintrn said:

uh to onda nije dobro,male su sanse :uredu:

zato se igraci provode navace,gledam slike onoga sarbinija moraju nositi koliko je pijan :uredu:

A da važno da su prije par godina kaznili onaj trio Fontana!!!
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...