Banega Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 m&m said: da čujem što si po horoskopu!! Ti si astrolog, a
EXERBET Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Bane said: Vidim rasprava oko vremenskih zona, hmmm. Sa jedne strane su jedni u pravu , natjecanje i pravilnik, a sa druge natjecatelj koji je ovom prilikom ostecen. Pravilnik je uvek u pravu!
madeintrn Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Bane said: Ti si astrolog, a vidovita dzemila baaaa
EXERBET Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 madeintrn said: ja neznam za vas ali ja te vremeske zone uopste negledam,igram sta mi se igra pa ako mi se prizna prizna,ako ne nikome nista Čovek uživa u životu!!!
m&m Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Bane said: Ti si astrolog, a Nisam još.. al naučit ću se ako treba A što si ti po horoskopu? Mogli bi napravit anketu na forumu da vidimo koji se znak najviše kladi.. i koji su najbolji
EXERBET Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 m&m said: Nisam još.. al naučit ću se ako treba A što si ti po horoskopu? Mogli bi napravit anketu na forumu da vidimo koji se znak najviše kladi.. i koji su najbolji Večeras puno u kafeu. Sva sreća da je zabranjeno pušenje!!!
m&m Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 madeintrn said: vidovita dzemila baaaa Vidoviti Milan mi je uzor!! "Vas srecan broj na lotou je 7 uplatite tiket 6-tog decembra ove godine i postacete srecan dobitnik,obavezno obucite carape zelene boje i nadjite prodavacicu u crvenim carapama..."
m&m Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 EXERBET said: Večeras puno u kafeu. Sva sreća da je zabranjeno pušenje!!!Nije više... bar kod nas... ;) Kakva je situacija kod vas...
roberth Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 m&m said: Nisam još.. al naučit ću se ako treba A što si ti po horoskopu? Mogli bi napravit anketu na forumu da vidimo koji se znak najviše kladi.. i koji su najbolji Najbolji su moji....
madeintrn Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 m&m said: Vidoviti Milan mi je uzor!! "Vas srecan broj na lotou je 7 uplatite tiket 6-tog decembra ove godine i postacete srecan dobitnik,obavezno obucite carape zelene boje i nadjite prodavacicu u crvenim carapama..." na kraju vjerovatno neko i povjeruje pa ode traziti prodavacicu sa crvenim carapama
roberth Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 madeintrn said: na kraju vjerovatno neko i povjeruje pa ode traziti prodavacicu sa crvenim carapama ta je dobra...... :uredu:
Recommended Posts