Jump to content

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
  delpjero said:

ma i nije to toliko bitno, ali mi je skoro ponisten par koji se takodje igrao u 3 posle ponoci

a ja ga postavio u sutrasnji topic, jer racunam kad prodje ponoc to je sutra. ok u redu nije tako.

sad ga postavio u danasnji topic pa opet ne valja.

ne treba meni sajt sa vremenskim zonama. imam sat i ako po mom satu se igra 5 utakmica

na 5 kontinenata u isto vreme onda je moj sat merodavan. jer i u svakoj kladionici na svakom tiketu pise to vreme. a ne vreme na tom kontinentu

svaka kladionica ima svoja pravila.. tako i tu svako natjecanje ima svoje pravilo... ovdje se igra dan za dan.. tj. datum.

i to je najbitniji razlog koliko se sjećam za ovo pravilo...

Posted
  m&m said:

svaka kladionica ima svoja pravila.. tako i tu svako natjecanje ima svoje pravilo... ovdje se igra dan za dan.. tj. datum.

i to je najbitniji razlog koliko se sjećam za ovo pravilo...

ja ne zivim u japanu

Posted
  cr7 said:

moram nauciti sve vremenske zone da bi znao dal smem da stavim par ili ne.

Otprilike moraš naučiti da Ameri idu 6 sati ispred i Bliski istok i Australia oko 6 sati iza i to ti je najvažnije (bar za mene). Mada, što bi reko tata: sve piše u pravilima.

Posted

Dobro vece svima :uredu: Vidim rasprava oko vremenskih zona, hmmm. Sa jedne strane su jedni u pravu , natjecanje i pravilnik, a sa druge natjecatelj koji je ovom prilikom ostecen.

Ja sam za da se vreme odigravanja gleda po listi u super sportu i gotova stvar, znaci sve sto je u listi za taj datum neka ide po tome. :uredu:

Posted
  Bane said:

Dobro vece svima :uredu: Vidim rasprava oko vremenskih zona, hmmm. Sa jedne strane su jedni u pravu , natjecanje i pravilnik, a sa druge natjecatelj koji je ovom prilikom ostecen.

Ja sam za da se vreme odigravanja gleda po listi u super sportu i gotova stvar, znaci sve sto je u listi za taj datum neka ide po tome. :uredu:

:uredu:

Posted
  Bane said:

O MAdein trn pa gde si ti...... nema te ko branik za ladu :uredu:

ma nema me ko ziranta za kredit :uredu:

evo skidam nekakvu igra pa me tek nece biti

danas sam samo upalio bingo u 17h i nisam jos gledao jesam li sta dobio,mada pretpostavljam da nisam

Posted
  madeintrn said:

ja neznam za vas ali ja te vremeske zone uopste negledam,igram sta mi se igra pa ako mi se prizna prizna,ako ne nikome nista

To je to! igra i ništa više :uredu:
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...