sirec Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 baptista said: A gdje nije??!! ..jbt iz ljeta smo prešli u zimu,bilo jeseni točno 2 dana i to prošlu srijedu i četvrtak kad sam brao gljive, ovo sve ošlo u pm... Imaš pravo oko dan i po al gljive su rastle ko lude sad svi navalili na kestenje ko ludi(valda su jeli lude gljive http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif )
liliputanac Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 narode kako je doadno vece kad nema utakmica
wildgh Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 cr7 said: ljudi jel trebam menjat par? Ekspekt: Tenis Da bi oklada na tenis susret bila valjana barem jedan bod mora biti odigran. Ako jedan od igrača odustane prije susreta događaj se smatra poništenim a koeficijenti postavljeni na 1.00. Oklade vrijede dok se susret ne odigra, čak i ako je odgođen duže od 36 sati, osim ako je susret trajno odgođen. drugi put si sam pogledaj...sve ti piše u njihovim pravilima
cr7 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 wildgh said: Ekspekt: Tenis Da bi oklada na tenis susret bila valjana barem jedan bod mora biti odigran. Ako jedan od igrača odustane prije susreta događaj se smatra poništenim a koeficijenti postavljeni na 1.00. Oklade vrijede dok se susret ne odigra, čak i ako je odgođen duže od 36 sati, osim ako je susret trajno odgođen. drugi put si sam pogledaj...sve ti piše u njihovim pravilima hvala!
Tuto Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 cr7 said: ljudi jel trebam menjat par?Ukoliko si u dvojbi za par koji si odigrao, postavi rezervni par i to napiši. Uvjek se priznaje prvopostavljeni par ukoliko ga priznaje kladionica iz koje je par postavljen na natjecanje.Međutim, vidim da su i kolege pridonjele razrješnju tvojih dvojbi.
Banega Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Dobro vece, samo da se javim svima http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif A sad za koji momenat cu konacno osveziti Windows i podici sistem jer ovako vise nece da moze
delpjero Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 cr7 said: ljudi jel trebam menjat par? pozdravi cicka
Recommended Posts