Jump to content
Sign in to follow this  
Gandalf

11.11.2009.

Recommended Posts

20:40, -8.5/Montpellier - St. Raphael, tip 1, @1.85, Expekt

 

 

U nedostatku neke povoljnije oklade danas, odlučio sam se na kraju za ovaj tip.

 

U susretu 8. kola 1. francuske rukometne lige sastaju se trenutno 1. plasirani Montpellier i 7. plasirani Saint-Raphaël.

 

Montpellier Agglomération Handball je u dosadašnjem dijelu ostvario idealan omjer 7-0-0 uz gol razliku 269:172 i ima 14 osvojenih bodova, dok je ST Raphaël Var Handball do sada ostvario omjer 3-1-3 uz gol razliku 187:186 i ima 7 osvojenih bodova.

 

Montpellier doma ima omjer 4-0-0 uz gol razliku 161:97, dok ST Raphaël Var Handball na gostovanjima ima omjer 1-1-2 uz gol razliku 107:112.

 

Montpellier je u 6 od 7 odigranih prvenstvenih susreta slavio s većom razlikom od ove današnje margine, a jedino je protiv trenutno 3. plasiranog Dunkerquea na gostovanju ostao na +8.

Saint-Raphaël je s druge strane bio svima poprilično tvrd orah pa do sada nije nijednom poražen preko ove margine. Najveći dosadašnji poraz mu je -5 na gostovanju kod trenutno 10. plasiranog Aurillaca.

 

Što se tiče h2h omjera, tu je stanje 6-0-0 za Montpellier u posljednjih 6 međusobnih susreta, ali samo je 2 puta Montpellier slavio preko ove današnje margine.

U zadnja 4 međusobna susreta to mu nije pošlo za rukom.

 

Montpellier je ove sezone neprikosnoven u francuskom prvenstvu i samo je pitanje motivacije i želje kolikom razlikom će dobiti ovaj susret.

Osobno vjerujem da će to biti s 9 ili više pogodaka razlike, što je i najmanja ponuđena granica na ovaj susret.

U nekim kladionicama ovaj hendicap je postavljen i na -10.5 golova razlike pa je ovaj hencicap od -8.5 pogodaka razlike kod Expekta i više nego prihvatljiva opcija.

 

Večeras za početni sastav kod Montpelliera konkuriraju Stojinović, Karaboué, L. i N. Karabatic, Kavticnik, Sobol, Guigou, Honrubia, Bojinović, Accambray, Tej, Hmam, Salou i Juricek...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...